XPERIA X10

Santos
Регистриран: 19 май 2011, 12:07

Re: Sony Ericsson XPERIA X10

Мнение от Santos » 27 май 2011, 19:46

Мислея че махнах гадния GPRS трафик , отидох в мобилни мрежи ->Точки на достъп->Globul MMS GPRS изтрих им съдържанието , там портове ала бала.Иконката за GPRS трафик изчезна на телефона, и не може да се свърже.Следователно само Wi-fi трябва да може да се ползва.
Дано да няма повече набутвация с кинти :D като си върна картата на сметка в тела:D

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 27 май 2011, 20:09

То си пише, инсталваш файлов експлорър, през него намираш къде си сложил apk-то и го инсталваш. :)

ivo_85
Регистриран: 31 юли 2009, 00:17

Мнение от ivo_85 » 30 май 2011, 23:37

Здравейте искам да попитам този телефон с някой от ъпдейтите добавя ли му се мултитъч?

PAULA_PAULINA
Регистриран: 08 яну 2009, 22:34

Мнение от PAULA_PAULINA » 12 юни 2011, 11:44

имам въпрос. Само аз ли имам шум когато говоря от този телефон или проблема е при всички? дори в затворено пространство ме чуват все едно съм навън, аз чувам по същия начин другата страна. :( малко взе да ме изнервя това! (angry)

antil
Регистриран: 22 юни 2005, 22:21

Мнение от antil » 13 юни 2011, 05:17

ЗДР,
телефона предлага безплатна навигация. Copilot работи офлайн без проблем.

vani4aaa
Регистриран: 28 апр 2011, 17:36

Мнение от vani4aaa » 15 юни 2011, 21:42

Здравейте, преди няколко седмици се сдобих с Xperia X10i и за сега съм много дожолен имам само няколко поблема, които ми е трудно да разреша защото до сега съм ползвал Symbian. Тъй като телефона ми е "втора ръка" и има Google account който е отписан и сега ми търси парола, която съответно незнам не ми дава да се впиша с моя акаунт и ми казва, че трябва да премахна стария, но за да го премахна трябва да върна фабричните настройки, но ако го напраявя ще загубя всички прилойения игри и др. Писах тема в форума и от идеите дадени ми там реших да си направя акаунт в сайта на sony ericsson ( направи го) вписах се от телефона, но когато искам да го синхронизирам ми дава проблем ми пише да си оправя настроиките.Така и така не успях да го синхронизирам за да си качавсички контакти приложения и изобщо цялата имформация от телефона.Може ли някой да ми даде линк за синхронизиране със сайта чрез USB кабел и ако може линк зот където мога да си сваля Skupe, You Tube и Flash player. Когато зададох тези въпроси в предишната тема на хората не има се занимаваше и просто минаписаха къде да търся, но не успях да намеря от къде да ги сваля безплатно така че ви моля за помощ защото в момента ползвам 50% от възможностите на телефона и последен въпрос имали Garmin или другаподобна навигационна програма за този телефон, която да използва GPS сателити.
Благодаря предварително.

PAULA_PAULINA
Регистриран: 08 яну 2009, 22:34

Мнение от PAULA_PAULINA » 18 юни 2011, 09:02

трябва да върнеш фабричните настройки наистина. и при мен беше така. но не е голям проблем де. после сваляш всичко от маркета. щом аз се оправих, и ти ще можеш ;) а за навигацията ти трябва хакната версия, аз изчаквам да ми сложат на моя, че я загубих с преинсталирането. :)

venomcorp
Регистриран: 12 яну 2010, 16:17

Мнение от venomcorp » 26 юни 2011, 07:36

The 4" capacitive touchscreen unit has a resolution of 854 x 480 pixels and great picture quality. Of course, that 65K-color limitation of the Android 1.6 Donut takes its toll occasionally, but unless it's single-color gradients that you are looking at, it won't really bother you in day-to-day use.

The default UI blue graphics have been carefully chosen not to reveal this weak spot. But don’t worry, Android 2.1 is fully capable of supporting 16M colors and Sony Ericsson promise it will come to the XPERIA X10 soon.

Това означава ли,че смарта си подържа 16 млн. цвята?

Petar Kalchev
Регистриран: 17 ное 2007, 18:54

Мнение от Petar Kalchev » 28 юни 2011, 13:45

Колебая се дали да си взема такъв телефон . Интересува ме възможно ли е да се подкара Xvid формат и добър ли е GPS-a ?

venomcorp
Регистриран: 12 яну 2010, 16:17

Мнение от venomcorp » 28 юни 2011, 16:12

то и аз в момента се колебая между него и samsung wave....определено 4 инча екран си е много добре...но пък няма видеокол и екрана на вълната е по-добър....обаче андроида май е за предпочитане пред бадата?

Отговори