Vivaz
-
- Регистриран: 17 авг 2007, 15:58
Re: Sony Ericsson Vivaz
Здравейте,
от 2 дена се сдобих с такъв телефон и все още го разучавам.
Предишния беше s500i, така че като цяло съм запознат с synbian-а, но
имам няколко идиотски въпроса.
Когато някой ме търси на екрана изписва само номер:S,
независимо, че търсещия номер го има на SIM, има го и копиран
в контактите на телефона, а някой от тях са и в групи.
Установих също, че телефона си има някаква избирателна пропускливост
за търсещите ме номера, едни ги изписва с име - други не, но логика или причини не можах да намеря...
Също така нещо не е наред и със снимките, в началото направи 1-2 и сега казва, че няма място
в картата памет,а е почти празна!!!!(6ГБ свободни)
Ще съм много благодарен за някакви насоки и идеи.
Поздрави :)
от 2 дена се сдобих с такъв телефон и все още го разучавам.
Предишния беше s500i, така че като цяло съм запознат с synbian-а, но
имам няколко идиотски въпроса.
Когато някой ме търси на екрана изписва само номер:S,
независимо, че търсещия номер го има на SIM, има го и копиран
в контактите на телефона, а някой от тях са и в групи.
Установих също, че телефона си има някаква избирателна пропускливост
за търсещите ме номера, едни ги изписва с име - други не, но логика или причини не можах да намеря...
Също така нещо не е наред и със снимките, в началото направи 1-2 и сега казва, че няма място
в картата памет,а е почти празна!!!!(6ГБ свободни)
Ще съм много благодарен за някакви насоки и идеи.
Поздрави :)
Въпросът ми е следнипят:) Gps-a как е? И коя програма сапоред вас е наай-добре да се сложи за телефона..дали Гармин или Sygic или дори някоя друга не знам..Мерси
Здравейте,
Гпс-а си е добре само да си на открито а за мен най-добрата програма е гармин.
Тема: Re: Sony Ericsson Vivaz Автор: valdivladi
За да ти се показват имената на контактите трябва да си копираш всички контакти от сим в телефона и да направиш да ти се показват само телефонните номера. А за снимките най-добре форматирай меморито може да е станало някакъв бъг.
Тема: Re: Sony Ericsson Vivaz Автор: Peteva
Пробвай с това *#7370# но първо си махни меморито за да не го форматира и него. Това ще ти изтрие всичко в телефона като например контактите (само телефонните) в сим картата няма да ти ги изтрие и всичко останало.
Гпс-а си е добре само да си на открито а за мен най-добрата програма е гармин.
Тема: Re: Sony Ericsson Vivaz Автор: valdivladi
За да ти се показват имената на контактите трябва да си копираш всички контакти от сим в телефона и да направиш да ти се показват само телефонните номера. А за снимките най-добре форматирай меморито може да е станало някакъв бъг.
Тема: Re: Sony Ericsson Vivaz Автор: Peteva
Пробвай с това *#7370# но първо си махни меморито за да не го форматира и него. Това ще ти изтрие всичко в телефона като например контактите (само телефонните) в сим картата няма да ти ги изтрие и всичко останало.
Когато опитвам да се свържа чрез Wi-FI ми дава следната грешка "no gateway reply" .....някой знае ли как може да се оправи това нещо.....безжичната мрежа е без парола и с друг телефон се свързвам без проблеми!
Това и на мен го дава често когато сигнала е много слаб. Пробвай да се приближиш към рутера и тогава се свържи.
Probvah ....nqma efekt.......absolutno sushtiq rezultat...Neznam ako si naprawq update na software dali shte se opravi..........i moje li da go upgreidna bez da swurzwam tel-a direktno s kabel kum komputera.......w smisul da zapisha failowete koito mi trqbwat za update na kartata i posle ot tam ?
Ами аз съм с най-новия софтуер и пак ми го изписва, а този начин за няма да стане както ти го казваш да сложиш файловете на меморито. Направи си чист ъпдейт влез тук http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/vivaz?cc=bg&lc=bg преди да почнеш да го ъпдейтваш батерията трябва да ти е заредена минимум 50% премахни си меморито и сим картата и тогава ъпдейтвай :)
-
- Регистриран: 26 юни 2011, 10:15
При ъпдейт ще зягубя ли информация от телефона си (музика, снимки, теми и др.)?:|
Да всичко в телефона
-
- Регистриран: 26 юни 2011, 10:15
Благодаря за бързия отговор.:)