Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
В цял свят телефона струва около 400 долара или 550 лв - явно модела в БГ е с нещо по-специален за да струва 900 лв...
Поръчвай от чуждите сайтове. Човек трябва да е мазохист за да си купи техника от БГ. Хем е скъпо, хем и винаги има проблеми с признаването на гаранцията и ремонтирането :)
Виж в глобул!!!На свободна цена без договор е 630 лева ;)
Ако някой е решил така и така да става абонат на Глобул (т.е. причината не е само покупката на смартфоун), то това прави Xperia Neo най-приемливия избор за цената си от 399-430лв и това при обявени цени в борсата от над 800лв, а в арената около 450 EUR (woo)
Всъщност не само цената е определяща за иначе доста сполучливия и харесван от мен модел! (yes)
Всъщност не само цената е определяща за иначе доста сполучливия и харесван от мен модел! (yes)
Решил съм да го взема телефона (от глобул - там си е на далаверка ;) ), но имам едно питане. Вярно ли е, че батерията му е слабичка като цяло? :(
Зависи си от използването на самото у-во, но според мен 1500 mAh не се води за слаба батерия, все пак този дисплей е под 4" - това са си 6-7 часа непрекъснати разговори, 5-6 часа WiFi нет, едно денонощие слушане на музика, както и 10-тина дни (минимум) в режим готовност ;) Масово смартфоните са със същата или по-малка батерия, а с по-високи параметри и дисплей! Е разбира се, ако ти е малка, скоро по непотвъдени данни се очаква и нов модел Xperia Duo с 2500 mAh, но аз лично не бих чакал, особено при тази [u]цена[/u] на [B]Xperia neo[/B]! (yes)
Вече съм горд собственик на телефончето. :) Супер е. Има всичко,от което се нуждая. Препоръчвам го на всеки не толкова запален смартфон любител :) А сега идва по - трудната част - първите ми сблъсъци с андроид :D
Честито и не забравяй и за вбъдеще да споделяш мнение за него! Със здраве да си го ползваш! (beer)
Мерси :) Само че стана един малък гаф :D Нещо не можах да изкусуря скреенпротектора и сега има 2-3 балончета, които не се махат. Въпроса ми е от къде мога да намеря такива протектори( по възможност БГ сайт да е)? :| Че да си накупя 3-4 поне да не ме е яд като прецакам нещо :D
цената на глобул е супер. и при това без договор