Xperia arc
Re: Sony Ericsson Xperia arc
Здравейте,наскоро си купих АРЦ и за първи път се сблъсквам с такъв телефон които е с операционна система.Моля за вашата помощ!Искам да попитам някои знае ли как да спра интернета от оператора-да опише по-точно стъпка по стъпка от къде да вляза в менюто. Предварително благодря за помоща!!!
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
Момчета .......и момичета:) във марката няма нищо лошо дори и във феновете ( за разлика от др. производители на телефони ,който сървъра им е ръждясал) .Темата е много сложна ,но въпреки всичко Сони в последно време полага големи усилия да се завърне на място ,което загуби,Това видяхме от смяната миналата година на изпълнителният им директор.Но във общи линии СЕ са си иноватори и каквото и да говорят са си фирма.за хард. съм съгласен но в тази криза фирмите се чудят какви врътки да направят за да излезне телефончето ефтино.изключения правят топ моделите им (флагманта на фирмата ) където всичко е топ.според мен този модел не се различава от Нео-то по нищо само по цената.Но всички знаем ,че 50% от клиентите им търсят камерата ,която е уникална и плеара(+Android):) работи телефончето ..и ако пишат повече софт. като НТС-то :) лошото е ,че фирми ,които доскоро ядоха кучета сега са водещи в бизнеса ,утрепаха рибата дето се вика срам ме е ,ама е така СЕ е добре ,ами вижте NOKIA .
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Следя цената на телефона и ми харесва как за близо месец цената му падна с около 60 лв. Предполагам че след още един месец ще стигне 650 лева (woo)
Ето това е рзликата между Nokia, HTC и останалите.(no)
Телефона има страхотен дизайн и голям дисплей НО, дисплея е с много малък ъгъл на видимост не може да се сравнява с AMOLED технологията. Тъй като работи с Андроид процесора му ще се окаже слабичък за новите приложения за двуядрените процесори. И тнт...
Ето това е рзликата между Nokia, HTC и останалите.(no)
Телефона има страхотен дизайн и голям дисплей НО, дисплея е с много малък ъгъл на видимост не може да се сравнява с AMOLED технологията. Тъй като работи с Андроид процесора му ще се окаже слабичък за новите приложения за двуядрените процесори. И тнт...
-
- Регистриран: 16 ное 2011, 13:02
Здравейте, понеже съм нов и още не съм много в час с нещата имам едно въпросче. Защо цената на тоя продукт в mobile shops има толкова голяма вариация ? т.е. като гледам има магазини които продават продукта за 580 лева в момента, тва значи че продукта е реплика или ???
Съжалявам ако въпроса ми не е уместен, но никога до сега не съм си купувал телефон от интернет магазин, и ме е страх да не се нашия на някоя реплика или какъвто и да е проблем с телефона. Ако може и някой който е пазарувал от тук, да препоръча качествен магазин ще е страхотно!
Поздрави!
Съжалявам ако въпроса ми не е уместен, но никога до сега не съм си купувал телефон от интернет магазин, и ме е страх да не се нашия на някоя реплика или какъвто и да е проблем с телефона. Ако може и някой който е пазарувал от тук, да препоръча качествен магазин ще е страхотно!
Поздрави!
-
- Регистриран: 06 ное 2011, 12:13
Аз искам да попитам има ли външни разлики между арк и арк S. Ако реша да си купя от борсата арк S как да разбера дали не са ми пробутали арк? Знам че има разлика ж процесора а някакви други отличителни характеристики?
Какво ще кажете за този телефон и Галакси С(1)? Като цена са идентични, този е по - нов от Галаксито, но за него не съм чул отрицателно мнение, какво мислите кой е по - добър?
този телефон освен дизайн и добра батерия няма нищо друго.пълен боклук,само моторола и нищо друго ,най много и ейчтиси,преди време бях привърженик на СЕ,но просто незнам какво стана освен евтини пластмаски не правят нищо друго.Имах го за известно време но останах разочарован отзад капака мърда,спур лъскав и ако не с елъжа при невнимание от най малко може да се надраска понеже стои като металик.добра камера и що годе добър дизайн,но сега като го сравнявам с моторола razr ,разликата еогормна по отношение на качеството от към сглобки най малкото.лично мнение не анагажирам снего.(angry)
-
- Регистриран: 21 яну 2012, 21:06
I VSE PAK me interisuva krainata cena na telefona zakupen ot tuk ?:(