Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
Виж сега Neo наистина работи добре, с Android 2.3 за сравнение с предишният ми телефон LG-GT540 със същата версия на андроид. Който не отваряше флаш, не можеше да плеине нормално Divx, не работеха блутута и калибрацията на екрана. Харчеше неговата 1500 мАh батерия за шест часа а FM радоито беше ужасно. Тука тези неща си работят, телефона си изкарва по един ден без зареждане, има си HDMI даже и кабел в комплекта. Гледаш си клипчета от vibox7, btv.bg и др . Можеш и игри да си разджиткаш. Останалото е оправдани слухове че Sony Ericsson не си подържат добре Android устроисатвата. А избора си е твой!
Ходих онзи ден до Германос да го видя.
До колкото ми казаха, че го имат само в синьо. А понеже е за жената цвета има занчение. Търся червен.
До колкото видях листовката на Глобул телефона може да се вземе за 469,90 с програми Generation (6,90) , Smart , Smart Plus.
Aко сметнем, че Смарта е 5лв за нови абонати (не съм сигурен точно какъв предиод но няма звездичка с допълнителни условия) за 2 години то тогава тела ти идва 590лв
иначе с тарифа 6,90 за две години 635лв.
Така си разсрочваш част от парите,та ако исаш после ги ползвай я позвай тази карта.
Сега въпросите които не питах са:
1. Идвали този телефон със 8гб карта както стандартно го продават сони (амазон.де)
2. Има ли и ще има ли червен някъде по глобулските магазини?
До колкото ми казаха, че го имат само в синьо. А понеже е за жената цвета има занчение. Търся червен.
До колкото видях листовката на Глобул телефона може да се вземе за 469,90 с програми Generation (6,90) , Smart , Smart Plus.
Aко сметнем, че Смарта е 5лв за нови абонати (не съм сигурен точно какъв предиод но няма звездичка с допълнителни условия) за 2 години то тогава тела ти идва 590лв
иначе с тарифа 6,90 за две години 635лв.
Така си разсрочваш част от парите,та ако исаш после ги ползвай я позвай тази карта.
Сега въпросите които не питах са:
1. Идвали този телефон със 8гб карта както стандартно го продават сони (амазон.де)
2. Има ли и ще има ли червен някъде по глобулските магазини?
-
- Регистриран: 02 юли 2010, 11:12
В Глобул си идва с картата памет 8 ГБ,предлагат го и червен!
-
Искам да попитам някой,който го ползва,има ли проблем с обхвата,защото доста често не ми показва пълен обхват?
Това е така защото си на 3G, ако си оправиш настройките само на GSM(2G) всичко ще е наред с обхвата.
-
На 2G съм си го направил,просто самия индикатор не показва вярно може би,постоянно се мени,сигурно самата антена е слаба,защото и към Wi-Fi мрежа по бавно се свързва.
exaa dnes si go zeh ot globul :) mnoso se kefq mn e dobar telefona samo ne razbiram v prilojenieto za facebook kak da si izlqza ot profila :( ako nqmkoi moje da mi help da mi pi6e na ls pls :)
-
- Регистриран: 17 авг 2011, 22:22
Грешка ли е че не го зареждах първите 2 пъти по 12 часа? :( Някъде в самия телефон като се рових намерих едни "Съвети за подобряване на работата на батерията". Там имаше няколко съвета и единия от тях беше: Зареждайте телефона често. Живота на батерията се удължава, ако я зареждате по - често. А аз в началото го държах почети постоянно на зарядното защото си прехвърлях нещата от стария GSM в Neo - то и много бързо се изтощаваше. Дали съм я прецакала? Моля ви кажете ми!!!!! :S
-
- Регистриран: 01 юли 2011, 16:22
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
-
- Регистриран: 17 авг 2011, 22:22
Последно го зареждах във вторник вечерта, но не съм сигурна дали батерията беше на 0%. Днес вече съм на 29%........