Xperia neo

tihomur
Регистриран: 26 фев 2005, 20:47

Re: Sony Ericsson Xperia neo

Мнение от tihomur » 20 сеп 2011, 22:12

Телефончето ми е на 10 дни. Батерията съм я зареждал 3-4 пъти като последните 2 пъти беше на 20-30%, не я чаках да падне на 0%, за да включа да се зарежда. До тези 30% пада за около 2,5 дни като средно на ден е включено: wifi 2-3 часа с гледане на клипове в youtube и vbox7, слушане на радио/музика 1-2 часа било през говорител или слушалки, мъчене 10-15 минути gps приемника, правене на 5-10 снимки със светкавица, разговори 20 минути, яркостта на дисплея разбира се е на MAX - просто защото ме кефят ярките цветове. Освен гореспоменатите дейности телефона го човъркам из менютата и настройките по 1-2 часа на ден. Wifi, GPS, Bluetooth са изключени когато не ги ползвам. 3G съм го забранил. Все още нямам поглед средно колко издържа например ако се използва само за разговори или ако е в stand-by. Предполагам няма да разбера и в следващите някоя и друга седмица, докато не му се нарадвам и спра да го човъркам за щяло и нещяло.

bg007
Регистриран: 19 авг 2004, 02:11

Мнение от bg007 » 24 сеп 2011, 04:22

На моя батерията издържа 1 ден понеже постоянно го ръчкам. Дисплея се цапа колкото всеки дисплей с тъч. На слънце се вижда по-добре от нокиа 5530 примерно, и по-зле от Xperia Arc. Звука при разговор е кристално чист, има двоен микрофон за премахване на шумове. Звука от говорителя за музика е силен , но не знам с какво да го сравня. По зле е от музикална система с големи басови говорители :))) ГПС-а е учудващо бърз, само за секунди зацепва. Navitel,Igo,Sygic и други направо летят :)) Имам излишни защитни панели специално за Нео, купих си комплект от 5-6 броя и ще ползвам само един които ми хареса по цвета на панела. Имам и кожен розов калъф, като го поръчах мислех че е тъмно червен като панела, но се оказа розов-женски. Ако някой иска да пише на [email protected]

citroenist
Регистриран: 17 дек 2009, 00:35

Мнение от citroenist » 28 сеп 2011, 22:57

От Неото се оттървах седмица след като го купих. Вече съм с Htc Sensation, който ми допада много повече. Както казах и по-рано Неото работи прекрасно, има прекрасен дисплей, но материалите му са като на играчка. Не обичам пластмасови телефони, особено гланцови, защото се зацапват страшно. Много години ползвах Нокии от Е сериите,а те са предимно с метални панели и ми харесва металното, солидно усешане в ръката.
Боядисаните пластмаси ме дразнят много и е факт, че бързо овехтяват.
Неото, след кратка употреба, получи драскотинки по гланцовия си корпус, малки разбира се, но навсякъде и след кратко време ще изглежда прекалено ползван, а това не ме кефи.
Сенсейшъна го подмятам вече няколко седмици и по него няма следи от употреба никакви - същия е както в момента на разопаковането. Просто материалите, от които е направен са съвсем на друго ниво. Е и цената му не е като на Нео, да не си кривя душата.
Така че, за тези, които не се вманячват като мен на материали Нео е отличен избор. Функционира много по-добре от всички Нокии, които съм имал.

Stiv
Регистриран: 06 май 2004, 00:40

Мнение от Stiv » 01 окт 2011, 19:15

Пълни глупости са това за пластмасите и драскотините!Аз имам телефона от 3 месеца и няма нито една драскотина!Телефона !А на който не му харесва няма нужда да пише глупости тук!

Faith
Регистриран: 18 сеп 2007, 01:46

Мнение от Faith » 02 окт 2011, 21:44

И на мен телефона ми изглежда прекалено пластмасов. Няколко пъти го разглеждах (един приятел го има) и не съм очарован от изработката. Като работа да си кажа истината е супер.

sweetgirl87
Регистриран: 01 ное 2011, 17:57

Мнение от sweetgirl87 » 01 ное 2011, 18:20

:| imam XPERIA NEO ot 1 mesec i zabelqzah,che kogato govorq mnogo chesto v rejim na razgovor,nito me 4uvat,nito gi 4uvam i razgovora prekasva....................sigurna sam ,che ne e zashtoto m ise gubi obhvata,zashtoto govorq ot mesta ot koito govorq godini nared

kobry
Регистриран: 10 ное 2011, 16:06

Мнение от kobry » 10 ное 2011, 16:16

Здравейте!!! Имам от една седмица точно Sony Ericsson Xperia neo много ми харесва (yes) този телефон. Вече съм го разучил с изкючение на тожа от каде е опцията за видео разгор. Ако някой знае нека да сподели. :):):) Благодаря ви.

kobry
Регистриран: 10 ное 2011, 16:06

Мнение от kobry » 10 ное 2011, 16:26

Здравейте!!! Вече от една седмица имам Sony Ericsson Xperia neo който за мен е много добър телефон (yes). Вече сам го разучил почти с изкючение на това как се провежда видео разгвор. От каде има настройка за него или от каде се задава да се проведе видео разговора.:):):)

SeeKnDestroY
Регистриран: 24 окт 2010, 17:43

Мнение от SeeKnDestroY » 11 ное 2011, 18:13

Видео разговор - само през програма (Skype и т.н). Андроид не предлагат такива "екстри" :]

SeeKnDestroY
Регистриран: 24 окт 2010, 17:43

Мнение от SeeKnDestroY » 11 ное 2011, 18:13

Видео разговор - само през програма (Skype и т.н). Андроид не предлагат такива "екстри" :]

Отговори