XPERIA X8
Re: Sony Ericsson XPERIA X8
Мерси ftw за съвета!
(yes)
Като цяло синът ми ме посъветва същото, но аз исках да чуя и други мнения !
(yes)
Като цяло синът ми ме посъветва същото, но аз исках да чуя и други мнения !
-
- Регистриран: 03 сеп 2011, 15:56
moje li da me sawetwate izbiram mejdy xperia x8 i lg optimus me p350 mersi predwaritelno
-
- Регистриран: 03 сеп 2011, 15:56
moje li da me sawetwate izbiram mejdy xperia x8 i lg optimus me p350 mersi predwaritelno
Имам нужда от тел. и се колебая между няколко модела около 250лв.
Samsung S5250 Wave525
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung S7230E Wave 723
Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Sony Ericsson XPERIA X8
Nokia C5-03
LG GT540 Optimus
Android или bada? Моля за помощ в избора ми! :)
Samsung S5250 Wave525
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung S7230E Wave 723
Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Sony Ericsson XPERIA X8
Nokia C5-03
LG GT540 Optimus
Android или bada? Моля за помощ в избора ми! :)
Здравейте имам нужда от помощ.След няколко дни смятам да си купувам телефон.Спряла съм се на Sony Ericsson X8 и Sony Ericsson Vivaz. Казаха ми че Х8 бил с Android система и бил по добър но аз все още съм в дилема. Надявам се да ми помогнете с повече информация ще съм много балодарна. Благодаря ви предварително :)
и до двата имам досег и те уверявам че нямат база за сравнение при всички случаи х8, но пък аз не съм фотолюбител и затова по-слабата камера и липсата на светкавица не ме греят особено, ама при х8 всичко останало е по-добро и не само заради андроида, в който има много повече програми игри и т.н. ами и заради капацитивния дисплей срещу резистивния на виваз, като предимство на виваз бих могъл да кажа че може би изглежда по-елегантен в сравнение с х8, което за момичетата е важно, но лично моя избор е без никакво съмнение х8
Благодаря много :)
Здравейте.
Някой знае ли дали в андроид 2.1 на този телефон има инфо за трафика на данни, освен този на разговорите.
Моите впечатления като невманиачен симбиан потребител за този андроид е като за доста по-бърз, красиво изглеждащ и с възможност за много повече смислени приложения телефон.
Камерата е в пъти по-добра от тази на е5 също без автофокус и светкавица.
Мисля добро съотношение цена/качество на тела.
Някой знае ли дали в андроид 2.1 на този телефон има инфо за трафика на данни, освен този на разговорите.
Моите впечатления като невманиачен симбиан потребител за този андроид е като за доста по-бърз, красиво изглеждащ и с възможност за много повече смислени приложения телефон.
Камерата е в пъти по-добра от тази на е5 също без автофокус и светкавица.
Мисля добро съотношение цена/качество на тела.
-
- Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15
Няма вграден брояч ни на минути ни на мегабайти. Но пък в маркета е пълно с такива...
Имам телефона от една седмица и още не съм наясно с някои неща, тъй че реших да попитам тук
1 - на всякъде пишеше, че телефона има 3G, но аз не мога да открия къде му е втората камера??? http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=3802
2 - инсталирах си скайп и се опитах да проведа разговор, но контакта, когото набирам не получава никакво известие, че съм звъняла :| а при мен и след прекратяване на разговора продължава да се чува сигнала свободно и така докато не рестартирам телефона :S
3 - (обединявайки предните два) мога ли да провеждам видео разговори по скайп?
Някой сблъсквал ли се е с тези проблеми и имате ли решение?
1 - на всякъде пишеше, че телефона има 3G, но аз не мога да открия къде му е втората камера??? http://www.globul.bg/bg/promotion.html?id=3802
2 - инсталирах си скайп и се опитах да проведа разговор, но контакта, когото набирам не получава никакво известие, че съм звъняла :| а при мен и след прекратяване на разговора продължава да се чува сигнала свободно и така докато не рестартирам телефона :S
3 - (обединявайки предните два) мога ли да провеждам видео разговори по скайп?
Някой сблъсквал ли се е с тези проблеми и имате ли решение?