XPERIA X10 mini
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 mini
здравейте интересува ме можеш ли да ми направиш бял панел и за колко пари благодаря
От няколко дни твърдо съм решила да си взема смартфон и съответно гледах, гледах и тъкмо вече бях твърдо решена да е Х8 и попаднах на Х10 mini. Характеристиките им са идентични с единствената разлике, че минито има по-добра камера, но пък е по-евтино. Та се чудя дали някой може да ми помогне плссссссссс :|
при всички положения минито е по-добро и от към камера и всичко останало,а звукът му е страхотен,няма да съжаляваш
И аз търся същите капаци!
Имам нужда от тел. и се колебая между няколко модела около 250лв.
Samsung S5250 Wave525
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung S7230E Wave 723
Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Sony Ericsson XPERIA X8
Nokia C5-03
LG GT540 Optimus
Android или bada? Моля за помощ в избора ми! :)
Samsung S5250 Wave525
Samsung Galaxy Mini S5570
Samsung S7230E Wave 723
Sony Ericsson XPERIA X10 mini
Sony Ericsson XPERIA X8
Nokia C5-03
LG GT540 Optimus
Android или bada? Моля за помощ в избора ми! :)
-
- Регистриран: 15 окт 2011, 22:19
(flower) Имам и двата модела 10 мини е по-добър откъм камера,но е с малък дисплей и батерията не се вади.За дамски телефон няма грешка,но и 8-цата не е за изхвърляне има куерти клавиатура,която е по удобна за мен лично .Обожавам ги и двата.(kiss)
-
- Регистриран: 05 мар 2011, 14:33
здравеите колко му издържа батерията
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
В момента в Астрия е 99 евро без договор и напълно разкодиран,даже си мисля да си взема един за 2-ри телефон:|
Zdraveite,ot 2 dni sam s tozi telefon-vsi4ko mu e idealno,no mnogo bix iskal da znam kak moga da mu ka4vam temi i sledovatelno da gi prilagam sled tova-opitax sus stik,zapametqvam temata v papka i posle kato cloja obratno kartata pamet v telefona-ne mi otkriva faila,vse edno,4e ni6to nesam pravil:D. S USB kabela-su6tata rabota.Tursix,rovix iz telefona-vsi4ko prerovix,ama.......nqma go tozi fail,koito sam go prexvurlil ot komputara,ta ako nqkoi ima opit i znae-neka da mi kaje.Mersiiiiiiiiii.......(yes) Aaaaaa...su6to taka i na displeq-gore na lentata s bateriqta i obxvata imam edno....G s edni strelki ot dvete mu strani,koito so4at nagore i nadolo-ako znaete kakvo e tova i kak da go maxna ot ekrana,4e mnooooooooogo me drazni-spodelete .Pak mersiiiiiiiiiiiii...........;)
Писането на кирилица е задължително!
Системно писане на латиница. Бан до 28.06.2012г.
vladovn
Системно писане на латиница. Бан до 28.06.2012г.
vladovn