Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
иэтрих папката инстал,файл и нейното съдаржание по погрешка може ли някои да мия иэпрати по имеила [email protected] благодаря ви эа помошта предварително
Здравейте.Може ли някой да ми помогне малко.Наскоро телефончето ми взе да прави проблеми.Уж батерията е заредена напълно,а се изключва сам.Като цяло се изключва когато си поиска вече и нз какво му е.От батерията ли ще да е или нещо по самия телефон ?
НАЙ ПОСЛЕ! ПЪЛЕН ДОСТЪП ДО ФАЙЛОВАТА СИСТЕМА НА VIVAZ (хакване на телефона)!!! Инструкция тук: http://se-flamemo.ru/forum/41-1436-1#17290
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Тела се изкл.,заради symbian OS-a,а относно флаш плеъра,като е вграден защо като влезна в интернет страница с флаш ми изписва инсталирайте флаш плеър
имам един въпрос спрял съм се на СЕ Vivaz и SE X8 и galaxy 5 кой е по добрият вариант?
Може ли Виваз да се свързва с 3G/HSDPA на 900 MHz. Защото в моя район Мтел пуснаха 3G на 900MHz. И сега нещо имам проблем със свързването.
Значително увеличаване на силата на звука при VIVAZ !!! След като имате пълен достъп до файловата система можете да увеличите значително звука. Добре е да имате инсталиран екюлайзер. инструкции тук --- http://se-flamemo.ru/forum/41-1445-1 ---- проверил съм на моя телефон и работи идеално!!!
А защо в *отворени приложения* винаги ми стоят 2 иконки - меню и режим на гот.? Нормално ли е?
здравейте.изчетох сумати страници и никъде не видях да пишете за антивирусна нещо.аз сложих една F-Secure,но беше ли необходимо,има ли по добра?
хора имам следния проблем като искам да изтрия някое приложение или игра не ми позволява като дам да деинсталирам нещо ми изписва - паметта е пална затворете някое приложение и опитайте отново а всащност няма работещо приложение ако някой може да помогне да пише плс. :)