Xperia ray
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 15:14
Re: Sony Ericsson Xperia ray
С 4.0.А.2.368 съм и при проверка за update ми казва, че няма по-актуална версия.
Как го ползваш? Влизаш ли много в интернет?
Със старата версия си затова ти пада батерията по-бързо. Твоята версия е 2.3.3, докато новата е 2.3.4 Как проверяваш дали има ъпдейт, през SEUS или PC companion? Ако не ти е операторски телефона със сигурност има ъпдейт, ако искаш можеш и да ползваш страничен софтуер за да го ъпдейтнеш- http://www.wotanserver.com/en/sony-ericsson/se/xperia-ray-st18/4-0-2-a-0-42/language-download
-
Проверявам в Settings>About phone>Software update и няма. Да, операторски е. Ще изчакам да видя дали скоро няма да пуснат нещо официално, ако не ще мисля тогава за вариянти ... мерси за линка
:)
:)
Така ако проверяваш няма да стане, пусни си SEUS сваля се от тук: http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/downloads/subject/updateservice/cedar?cc=gb&lc=en преди да го стартираш си зареди батерията. Последната версия е от 28.10. повече от месец така че съм сигурен че ще стане. Успех!
-
Пробвах го и резултата е "Your phone already has the latest software" ... и ми предлага да реинстална същата версия ако имам проблеми. Просто още не е пуснат за българските Ray ...
(blush)странно, скоро ъпдейтнах по този начин един Ray взет от Глобул. Твоя от кой оператор е?
-
И моя е от Глобул :X
Много красив модел
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Дано му падне цената доста до февруари,защото тогава ми го дават от Виваком да го изплащам сега е 19,90 на месец с плановете между 10-30лв