Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
Ами и аз съм гледал за такава опция, но Sony Ericsson Xperia neo просто няма.
Dr.Web lite, AVG добри като за безплатни, но по-добре платените версии не са скъпи и имат много повече функции, като антиспам, черен списък и т.н.
Много се колебая дали да си взема този телефон или Nokia 701. Четох в някои сайтове за проблеми с Wifi`то на SE Xperia Neo. Някой да е имал подобни проблеми и ако да, как ги е разрешил. Благодаря предварително!
Ми аз лично имам телефона от вече месец и нямам проблем с интернета. Пробвал съм и Wi-fi и нямам проблем с него, но по принцип имам активиран интернет на телефона от оператора и го ползвам него. И сам доволен от Sony Ericsson Xperia neo от това, което предлага за парите си. :):D
Благодаря :) Сега се загледах и в Nokia 603.... Сякаш ми се иска да е андроид... Ще поизчакам да ми поизтече договора с глобул :D Ако решат да ме ухажват, добре за мен, може пък тогава или до тогава, да реша нещо друго :D
Здравейте!!!:) Когато вляза в сайт, и не мога да гледам клип или някакво друго видео. Каква програмка трябва да си кача още за да мога да гледам видео от телефона освен, че съм качил и най- новата версия на "Флаш плеар". Благодаяр ви.:) :) :)
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Ъпдейтни андроида или всички възможни програми
Aми О.С. Андроид ми е ъпдейтната за сега на най- новата версия. Нямам какво друго да ъпдейтвам повече, мисла че ми трява някаква друга програмка за гледане на клипове от интернет. :):):)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Моля помогнете! Ще преподписвам договора си към глобул и смятам да взема телефон! От много гледане накрая останаха като варианти neoto,samsung galaxy s + i nokia 700 Най-красив е неото и като че ли към него клоня,но ако някой може да даде съвет дали съм се ориентирал правилно ще му бъда благодарен!!!
Колега, аз съм пред същата дилема, само че преподписването ми е през януари. Много гледах сравнявах, мислих... Symbian отдавна не е в класацията ми.
Аз окончателно се спрях на Neo-то и Galaxy S Plus (имай предвид, че Глобул вече не предлагат стария модел Galaxy S I9000, а само Galaxy S Plus I9001).
Всички (консултанти, приятели, близки) ми препоръчаха горещо Samsung-а пред Sony Ericsson-a, най-вече защото от Сони често си бавят ъпдейтите и поддръжката като цяло, НО все пак разликата в цената при преподписване при Глобул е около 100лв в полза на Сони-то, а както и да го погледнеш 100лв са си значителна сума, за телефони с подобни параметри. Едно е сигурно, каквото и да предпочетеш - все ще останеш много доволен!
Успехи и да се повхалиш като вземеш един от двата!
Аз окончателно се спрях на Neo-то и Galaxy S Plus (имай предвид, че Глобул вече не предлагат стария модел Galaxy S I9000, а само Galaxy S Plus I9001).
Всички (консултанти, приятели, близки) ми препоръчаха горещо Samsung-а пред Sony Ericsson-a, най-вече защото от Сони често си бавят ъпдейтите и поддръжката като цяло, НО все пак разликата в цената при преподписване при Глобул е около 100лв в полза на Сони-то, а както и да го погледнеш 100лв са си значителна сума, за телефони с подобни параметри. Едно е сигурно, каквото и да предпочетеш - все ще останеш много доволен!
Успехи и да се повхалиш като вземеш един от двата!