Xperia arc S
Re: Sony Ericsson Xperia arc S
Не мога да ги разбера:|.
Тука май пише друго:
http://www.gsmАrena.com/8mp_shootout_2011-review-673.php
Тука май пише друго:
http://www.gsmАrena.com/8mp_shootout_2011-review-673.php
Аве какви са тия цени ... как може в германос да е с близо 200 лв по малко от колкото в мтел и при месечна такса 28 лв. а в мтел е 54 лв ,бахти мошенниците
:X:X
:X:X
Моля ви помогнете ми имам приложения в компютара за сони ериксона слагам ги в папка други на телефона и сега немога да е намеря тази папка каде трябва да е търся.
[Quote]Тема: Re: Sony Ericsson Xperia arc S
Автор: larga
Публикувано: 22.11.2011 14:07
Моля ви помогнете ми имам приложения в компютара за сони ериксона слагам ги в папка други на телефона и сега немога да е намеря тази папка каде трябва да е търся.
[/Quote]
В "папка" други на телефона, вероятно на sd картата.
Автор: larga
Публикувано: 22.11.2011 14:07
[/Quote]
В "папка" други на телефона, вероятно на sd картата.
Мисля скоро да вземам телефона, но ме тревожи само батерията. Някой, който вече си го е купил, моля да сподели как е батерията, колко време трае? :)
Благодаря колега! А когато слушаш музика и влизаш в интернет през GPRS (оператор), а не WiFi, колко време ти издържа? Предполагам, че е пак около 4 дни, но съм длъжен да попитам :)
Хора, ако батерията ви държи малко, в ebay има "златни" батерии с над 2000 mAh, което в сравнение с 1500 си е доста по-добре...пък и не са скъпи, мисля че си заслужат :)
-
- Регистриран: 06 ное 2011, 12:13
Аз искам да попитам има ли външни разлики между арк и арк S. Ако реша да си купя от борсата арк S как да разбера дали не са ми пробутали арк? Знам че има разлика ж процесора а някакви други отличителни характеристики?
Ако е бял със сугурност е Arc S или влизаш в настройки - За телефона - Номер на модела LT18i. Друг начин пускаш камерата и ако има опция 3d panorama в режим на заснемане значи е Arc S.
Относно батерията на колегата, която му държи 4-7 дена сигурно го държи за красота :D. Аз го ползвам от октомври месец (закупен от Германос) и държи между 1 и 2 дена в зависимост колко говоря и дали ползвам интернет, като контраста на дисплея е на 45%. Имам един приятел който си го взе заедно с мен и на него му държи толкова.
Много е добър, бърз и удобен. Камерата през деня с хубава светлина прави много добри снимки, но при ниска осветеност качеството значително пада.
Относно батерията на колегата, която му държи 4-7 дена сигурно го държи за красота :D. Аз го ползвам от октомври месец (закупен от Германос) и държи между 1 и 2 дена в зависимост колко говоря и дали ползвам интернет, като контраста на дисплея е на 45%. Имам един приятел който си го взе заедно с мен и на него му държи толкова.
Много е добър, бърз и удобен. Камерата през деня с хубава светлина прави много добри снимки, но при ниска осветеност качеството значително пада.
-
- Регистриран: 06 ное 2011, 12:13
Мерси много за отговора