Xperia neo
Re: Sony Ericsson Xperia neo
Така както пишеш мнение извън правилата на форума не ти и трябва български език. :D
Благодаря ти за твоето предложение да пробвал Opera Mobile. (yes)
Запазва ли се или изчезва българското меню при ъпдейт?
Здравейте! Колебая се между Sony Ericsson Xperia Neo i Sony Ericsson Xperia Ray. Та кои според вас си заслужава и защо :) Благодаря предварително :P
не0-т0 е по добрият вариант същите функци външен вид и като ценичка е с малко по евтин бих те посаветвал не0.
(beer)
(beer)
-
- Регистриран: 01 яну 2012, 20:53
Hora sled 1-2 dni she si vzimam nov smartphone molqq pomognete Xperia Neo Ili Xperia ARC S ??
Pozdravi
Pozdravi
На 100% arc S!
Здравейте, може ли да ми кажете какъв е звукът на Нео-то, защото пребивавам в шумна среда и ми трябва як сигнал на звънене. И много ли е зле екранът на светло? В това отношение кой е по-добре - Neo или Ark/ArkS? Освен по-бързият процесор и по-големият дисплей има ли друго, с което Арката да е по-добра от Неото. Знам, че зададох доста въпроси, но се глася да купя Нео, а четейки отзивите за Арк, съм разколебан.
Благодаря Ви!
Благодаря Ви!
здравейте препоръчайте ми телефон между arc S , neo , ili galaxy S благодаря предварително
здравейте препоръчайте ми телефон между arc S , neo , ili galaxy S благодаря предварително