Xperia S
Re: Sony Xperia S
По принцип вградените батерии не са запоени директно към платката а са свързани с кабел и букса (точковото свързване е между батерията и кабела). Конкретно за този модел не знам как е, но като излезе на пазара ще разберем
Secondary Yes, 1.3 MP, 720p@30fps ;)
Става въпрос за Арк С, той няма предна камера. Виж в скобите:X
Аз съм с XPERIA Arc S от 3 месеца и съм супер доволен. Отностно GPS-a - супер чувствителен е – много, много по-добър от на предишния ми телефон - Nokia E52. На SE Arc S iGO се стартира за около 5-7 секунди и на открито GPS-a намира позиция за не повече от 10 сек. Е има изключения когато не успява да локализира толкова бързо, но в повечето случай е супер бързо. Естествено ако не съм на открито повечето пъти не успява изобщо да ме локализира, но това в нормално - пък и зависи в каква сграда се намира телефона - понякога успява да се върже за GPS-a.
Този пост стана доста дълъг, но ще споделя още едно мое наблюдение за Arc S - поради незнайна от мен причина когато ползвам 3G интернет (на Мтел) не мога да свалям файлове по-големи от 10-тина МБ - супер е странно не знам защо. Когато съм на WIFI няма никакъв проблем - но на 3G не иска. Забелязах го, като се опитвах да си сваля от маркета последната версия на Avast Mobile Security - около 12 МБ е мисля - с WIFI няма никакви проблеми - но преди това с 3G изписваше грешка - "Avast Mobile Security cannot be downloaded due to an error (406). Същото и с новата версия на Skype и Angry Birds - "..... cannot be downloaded due to an error (406). Но с по-малки файлове - някакви други малки апликации от маркета няма никакви проблеми – странно. А иначе интернета с 3G на Мтел в София е супер бърз. Всички сайтове се отварят перфектно. Пробвах Clear Data на апликациите - Market и Download Manager (прочетох в един форум, че помага при проблеми с доунлоуд от Android Market), но при мен не помогна. Не знам дали е бъг в телефона или причината е 3G връзката на Мтел. Ако някой се е сблъскал с подобен проблем или има идея как може да се оправи - споделете :)
Този пост стана доста дълъг, но ще споделя още едно мое наблюдение за Arc S - поради незнайна от мен причина когато ползвам 3G интернет (на Мтел) не мога да свалям файлове по-големи от 10-тина МБ - супер е странно не знам защо. Когато съм на WIFI няма никакъв проблем - но на 3G не иска. Забелязах го, като се опитвах да си сваля от маркета последната версия на Avast Mobile Security - около 12 МБ е мисля - с WIFI няма никакви проблеми - но преди това с 3G изписваше грешка - "Avast Mobile Security cannot be downloaded due to an error (406). Същото и с новата версия на Skype и Angry Birds - "..... cannot be downloaded due to an error (406). Но с по-малки файлове - някакви други малки апликации от маркета няма никакви проблеми – странно. А иначе интернета с 3G на Мтел в София е супер бърз. Всички сайтове се отварят перфектно. Пробвах Clear Data на апликациите - Market и Download Manager (прочетох в един форум, че помага при проблеми с доунлоуд от Android Market), но при мен не помогна. Не знам дали е бъг в телефона или причината е 3G връзката на Мтел. Ако някой се е сблъскал с подобен проблем или има идея как може да се оправи - споделете :)
дай някав mail и ще ти го изпратя с карта на балканския полуостров (за България е 2011 Q2). Разделителната е 480 x 854.
Това е първия телефон на Сони с 1гб рам.А има и една друга голяма промяна.Досега всички телефони на Сони Ериксон бяха с максимум 320мб вътрешна памет,а този е с цели 32гб.
Това със зареждането на батерията за 10 мин. несъмнено ще е нещо уникално.
Това ще бъде едно от най-добрите предложения на пазара.
Между другото кога да го очакваме на нашия пазар???
Между другото кога да го очакваме на нашия пазар???
През март най-вероятно ще дебютира на нашия пазар.