Xperia arc S
Re: Sony Ericsson Xperia arc S
[Quote]или влизаш в настройки - За телефона - Номер на модела LT18i[/Quote]:D:D
И като сложа ром от с-ка на обикновена арка кво мислиш ще пише и камерата ще е алабала.На моето обикновено дизаерче като отворя там и пише дизаер-сенсацион(woo) алабала бест аудио и т.н.;)
И като сложа ром от с-ка на обикновена арка кво мислиш ще пише и камерата ще е алабала.На моето обикновено дизаерче като отворя там и пише дизаер-сенсацион(woo) алабала бест аудио и т.н.;)
Обаче бял ARC няма само ARC S е бял. Плюс това на котията пише какъв е и като сравниш данните от кутията със тези в телефона /IMEI/ ще разбере дали са го метнали.
-
- Регистриран: 27 дек 2011, 00:47
Здравейте искам да попитам някой поръчвал ли си е нов телефон от сайта и дали всичко е наред. Благодаря предварително ако някои отговори :):)
Здравейте! :)
Имам едно бързо въпросче към всички, които притежават това бижу. Доста се рових из нета за модела и като цяло чувам добри отзиви. Тъй като наскоро стария ми телефон се скапа, реших че е време да мина към нещо по-така. :)
Естествено, не ми се дават много пари. 1000лв за телефон е смешно. Но до 600лв някъде мисля, че е добре. Затова и съм се спрял на този сладур.
Tа, да минем към въпроса ми: как му е wi-fi, 3g връзката и изобщо интернета? Как се държи у нас? Питам, защото на много места хората се оплакват, че wi-fi връзката е много нестабилна, постоянно се изключва и не поддържала дадени рутери.
Ако това е така, телефончето няма да ми върши много работа, защото искам да съм вързан към нета колкото се може повече. Имам iPod Touch с който нямам проблеми, но той няма 3г връзка и това малко го спъва. Искам да запълня тази дупка с телефона.
Всякакви мнения и отзиви ще са от полза. Благодавя ви предварително! :)
Имам едно бързо въпросче към всички, които притежават това бижу. Доста се рових из нета за модела и като цяло чувам добри отзиви. Тъй като наскоро стария ми телефон се скапа, реших че е време да мина към нещо по-така. :)
Естествено, не ми се дават много пари. 1000лв за телефон е смешно. Но до 600лв някъде мисля, че е добре. Затова и съм се спрял на този сладур.
Tа, да минем към въпроса ми: как му е wi-fi, 3g връзката и изобщо интернета? Как се държи у нас? Питам, защото на много места хората се оплакват, че wi-fi връзката е много нестабилна, постоянно се изключва и не поддържала дадени рутери.
Ако това е така, телефончето няма да ми върши много работа, защото искам да съм вързан към нета колкото се може повече. Имам iPod Touch с който нямам проблеми, но той няма 3г връзка и това малко го спъва. Искам да запълня тази дупка с телефона.
Всякакви мнения и отзиви ще са от полза. Благодавя ви предварително! :)
-
- Регистриран: 07 яну 2012, 17:17
Това че не засича wi-fi връзки не е вярно. Този телефон има два минуса - няма предна камера и като всеки смартфон излезеш ли от обсега на wi9fi мрежата в коятд си се свързал телефона автоматично си прави актуализации и ти навъртява сметка!!!
здравейте препоръчайте ми телефон между arc S , neo , ili galaxy S благодаря предварително
-
- Регистриран: 20 авг 2011, 13:29
Телефона е супер , но аз имам един голям проблем кодиран ми е към мтел , и неискат да ми дадат код за разкориране понеже бил лизингов . Може ли да ми помогнете с малко инфо по въпроса. Благодарч предварително.
Телефонът е меко казано уникален! Днес си го взех от CityTel, много бързи и коректни момчета. Всичко е ток и жица! Който си вземе това бижу няма да съжалява!
Телефонът е много добър. Ползвам го от месец октомври, но има един голям проблем признат от Сони Ериксон. Корпуса на предния панел е слаб и се появяват пукнатини (малки, но много дразнещи). Моя се спука около сензора за близост и в лявата част. В момента е в сервиз на Германос и очаквам да му го сменят. Рових се из форумите и доста хора имат проблем с това. Ще споделя мнение след като ми го върнат.