Xperia ray

Sedd
Регистриран: 09 яну 2012, 14:50

Re: Sony Ericsson Xperia ray

Мнение от Sedd » 29 фев 2012, 17:26

Стана мерси много !!!

kally
Регистриран: 13 дек 2005, 10:41

Мнение от kally » 01 мар 2012, 12:52

Здравейте,
този сладур ще получили ъпдейд до 4.0 ICS ?

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 01 мар 2012, 19:18

Сладура ще скача направо на 4.0.3. Бета версиите и сега ги има в XDA.

Между другото в мрежата вече е наличен ланчъра на топ модела Sony Xperia S, става само за СЕ. Налични са и уиджетите:

Home.apk – Xperia S home launcher
SemcMusic.apk – Xperia S music player
SemcCalendar.apk – Xperia S calendar app
livewallpaperearth.apk – Animated 3D globe live wallpaper
WidgetPicker.apk – Need if you want to use one of the widgets clock or On/Off
ClockWidget.apk – New clock for homescreen
MusicWidget.apk – New widget for music player
PhotoWidget.apk – Animated photo widget
OnOffTools.apk – New widget with shortcuts
WeatherWidget.apk – Animated weather widget

Работи без забележка, много е добър. Архива може да се свали от тук: http://www.mirrorcreator.com/files/19GF7M7P/

Gioiella
Регистриран: 12 мар 2011, 08:44

Мнение от Gioiella » 03 мар 2012, 00:43

Здравейте,
имам 2-3 малко глупави въпроса.Досега бях с Виваз,но от днес съм с xperia ray.
Търсих из интернет,рових из самия телефон,но не мога да намеря информация,опътване за място,от което да си отворя мемори картата и да разгледам съдържанието в нея.Намерих на едно място подобно нещо-в OfficeSuite,където мога д аизбера м/у телефон и карта с памет,но не показва никакви файлове.Проблемът ми е,че качвам някакви неща уж от лаптопа,а после не мога да ги намеря в самия телефон.Във Виваз имаше органайзер,от който си отваряш всички папки с файлове...тук не намирам такова нещо.Не мисля,че бъркам в самото качване на файлове...
Другият ми въпрос вероятно е още по-глупав,но наистина не разбирам особено (blush)поддържа ли телефона по-големи от 4GB micro sd,на виваз бях с 8 и ми вършеше чудесна работа.
Мерси :P

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 03 мар 2012, 00:49

Поддържа по - големи карти.
За да разглеждаш файловете е нужен файлов мениджър. Из маркета има, потърси.

ZIKO
Регистриран: 27 май 2005, 23:41

Мнение от ZIKO » 03 мар 2012, 12:30

От телефона влизаш в маркета (нужна ти е регистрация и гледай да си на wi-fi свързан или неограничен нет от оператора) и си сваляш ES File Explorer/ ASTRO File Manager...
За картите памет пише, че поддържа до 32 гб ... :)

milena0106
Регистриран: 20 мар 2012, 09:53

Мнение от milena0106 » 20 мар 2012, 10:00

От скоро имам този телефон,но не мога да разбера едно нещо...като снимам как да запаметя снимките или видео клиповете в СД картата.Никъде в менюто и в настройките не мога да намеря как се прави.Всичко автоматично се запаметява в паметта на телефона.Ако може някой да ми каже,ще бъда много благодарна :)

ni4k0o
Регистриран: 29 юни 2010, 17:49

Мнение от ni4k0o » 23 мар 2012, 17:33

някой може ли да ми каже 0т каде се проверява колко време е говорено от телефона входящи и изходящи ;)(flower)

dj flyfire
Регистриран: 01 апр 2012, 17:48

Мнение от dj flyfire » 01 апр 2012, 17:53

Тук идва и моя проблем. Аз не искам да си ъпдейтна софтуера, защото се страхувам, че може да стане нещо на телефона (blush). Въпросът ми е, как да скрия известието за ъпдейт от екрана, без да го инсталирам и дали е по-добре да го инсталирам или да си оставя стария софтуер.

gaidar_bg
Регистриран: 12 сеп 2010, 12:06

Мнение от gaidar_bg » 16 апр 2012, 15:47

GPS работили безплатно,т.е. да е независим от оператора ,работили добре, кои програми за навигация препоръчвате.Не искам допълнително да се набутвам.Чувал съм все хубави неща за телефона ,но за работата на навигацията нищо конкретно,нека който го има да обясни как се справя навигацията и да ли е безплатна.Благодаря.Христос Воскресе.

Отговори