Live with Walkman
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
Като хардуер води категорично нокията- има NFC възможности, както и по-голям дисплей с по-голяма резолюция, два микрофона..а вътрешната памет е 2гб срещу 320мб, от които можеш да използваш само 280.От гледна точка на софтуер Сонито взема предимство с Андроид, вместо остаряващата Симбиан, въпреки че Ана и Беле не са лоши...Цените са почти еднакви, но бих избрал Сонито, дори и само за това, че е с Андроид..:) Надявам се да съм ти помогнал поне малко с избора.:D
някой може ли дами каже от каде и как да си инсталирам навигация за сонито или да пише на емела.
ot kade moga da si izteglj navigacij za sonito ako znaesh ili mi prati faila.
Имам телефона от два месеца, държи се отлично, изкарва уникален звук и нито една игра не му насича! Телефона си струва всеки лев, защото дава максимално много за максимално ниска цена!
kupih go na kraj na mart i sam dovolen ot nego samo navigacijta koito e vgredena malko kuca ina4e e super .v nachaloto baterijta karashe den, den i polovina a sega e okolo tri dena.bezz da go bazikam mn. samoo govorene.
GPS работи ли безплатно,т.е. без да минава през който и да е оператор.Ако вградената взима пари,образно казано имали безплатни програми и кои са най-добрите за този телефон.
ima vgraden gps no ne e mn. dobar . izteglih drugi no sa plateni
Уникален телефон, вече трети ден го имам и си позволявам да го тествам под най-различни форми.
Страхотно бързодействие с вградения 2.3 андроид, още не съм проверил как ще се държи под 4.
Смазва наред всички останали апарати в своя ценови клас по функционалност.
Ако трябва да изредя плюсовете и минусите, бих споменал следното:
Минуси: Камерата, въпреки много добрата светкавица, е доста посредствена при слаба светлина. Липсата на ръчна настройка на еквалайзер, а само избор между 10-на вградени preset-а. Батерията можеше да е поне 300 милиамперчаса повече, така държи около ден, ден и половина с прилично натоварване.
Всичко останало спада към графа плюсове - страхотен звук, високо качество на слушалките, перфектен дисплей, камерата снима страхотно на светло, изключително бърз и оптимизиран откъм хардуер, всяка игра, която пробвах летеше. Не на последно място и дизайна - просто заспива в джоба и не заема толкова място, колкото тези от по-високия клас.
Оценка: 8/10 преспокойно.
Страхотно бързодействие с вградения 2.3 андроид, още не съм проверил как ще се държи под 4.
Смазва наред всички останали апарати в своя ценови клас по функционалност.
Ако трябва да изредя плюсовете и минусите, бих споменал следното:
Минуси: Камерата, въпреки много добрата светкавица, е доста посредствена при слаба светлина. Липсата на ръчна настройка на еквалайзер, а само избор между 10-на вградени preset-а. Батерията можеше да е поне 300 милиамперчаса повече, така държи около ден, ден и половина с прилично натоварване.
Всичко останало спада към графа плюсове - страхотен звук, високо качество на слушалките, перфектен дисплей, камерата снима страхотно на светло, изключително бърз и оптимизиран откъм хардуер, всяка игра, която пробвах летеше. Не на последно място и дизайна - просто заспива в джоба и не заема толкова място, колкото тези от по-високия клас.
Оценка: 8/10 преспокойно.
Sony Ericsson Live with Walkman Android 4.0
Някой има ли идея кога ще бъде активен ъпдейта до android 4.0 за това телефонче в България?
Чудя се дали да си го взема?! Имам възможност да си го взема с преподписването на нов договор но в момента ползвам Xperia Neo и май май 2 смартфона ще ми дойдат много, при положение че се разхождам с 3 телефона ;)