Xperia ray
Re: Sony Ericsson Xperia ray
някой знае ли дали е излязъл андроид 4.0 за този модел и как се абдейтва ако е излязъл ? благодаря предварително (beer)
http://www.xda-developers.com/android/sony-ericsson-announces-ice-cream-sandwich-for-2011-models/
От Сони завяиха, че ще забавят малко ъпдейта, въпреки, че вече е достъпен за определени държави като Холандия, например. Можеш да пробваш с къстъм ром, ако ти се занимава - аз поне не виждам смисъл.
Иначе Светлинката ще е от първите модели, които ще получат ъпдейт. Ако телефона ти е кодиран (в моя случай е към Мобилтел) имай предвид, че ъпдейта ще се забави поне месец след официалния релийз от Сони. Хубавото е, че на тези географски ширини Мтел пускат ъпдейтите със същата скорост, с която и Водафон в U.K. примерно..
Иначе Светлинката ще е от първите модели, които ще получат ъпдейт. Ако телефона ти е кодиран (в моя случай е към Мобилтел) имай предвид, че ъпдейта ще се забави поне месец след официалния релийз от Сони. Хубавото е, че на тези географски ширини Мтел пускат ъпдейтите със същата скорост, с която и Водафон в U.K. примерно..
Да попитам , има ли проложение на телефона което да ми позволява да правя контактите си на групи ?
И примерно да настроивам само 1 група да ми звани , а сички други номера да не званят ( без звук).
Ако няма , някой знае ли такава апликация?
И примерно да настроивам само 1 група да ми звани , а сички други номера да не званят ( без звук).
Ако няма , някой знае ли такава апликация?
Защо не ги правиш в групи директно през Google Контакти ? По-удобен начин от това не знам дали има. ;)
ами на мен ми е по важно да мога да оставям само 1 група да може да ми звани ,
Примерно шефа и близките , сички други да мога без звук да ги сложа ( когато спя примерно да сам на такъв профил)
От гоогле контакти може ли това да направя?
Примерно шефа и близките , сички други да мога без звук да ги сложа ( когато спя примерно да сам на такъв профил)
От гоогле контакти може ли това да направя?
Няма такава опция при Sony Ericsson,дори и да направиш група,след това ''закачваш"
мелодията на всеки отделно /тъпо,но ако си фен ще го преживееш/
мелодията на всеки отделно /тъпо,но ако си фен ще го преживееш/
Винаги има решение, ето нещо, което не ползвам, но е с добър рейтинг в Гугъл Плей и има желаната от теб опция, интегрира се с телефонната книга.
Копирай линка в адресбара на браузъра си:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groupu.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncm91cHUuYW5kcm9pZCJd
Копирай линка в адресбара на браузъра си:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.groupu.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ncm91cHUuYW5kcm9pZCJd
мерси , аз намерих и "myprofiles""
и май тя повече ми допадна
мерси се пак (hug)
и май тя повече ми допадна
мерси се пак (hug)
Фенове на сони някой знае ли кога излиза новата версия 4.0 за този модел и как се абдейтва ?