Xperia S
-
- Регистриран: 27 апр 2011, 21:03
Re: Sony Xperia S
а горе долу колко ти държи батерията
ХАЙДЕ СОНИ МАНИАЦИ! ТЕГЛЕТЕ НОВИЯ ФЪРМУЕР! ..73. Вече го ъпдейтнах. По форумите пише че се увеличава живота на батерията. Да видим!(yes)
-
- Регистриран: 18 фев 2009, 16:49
На моят не ми дава информация за нов ъпдейт.Пробвах и през компютъра и там не излезе информация .:|
Моят е от Мтел. Явно другите оператори не са пуснали още ъпдейта!
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
Колеги, колко дни ви държи батерията? Петък ходих до "Мултирама"-та да питам за този телефон, понеже преди време го имаше на сайта им, но след няколко дни изчезна и 1 пич от там ми каза, че всичко е много добре, само че батерията я зареждали много често, т.е. изобщо не държи и затова не го продават. :| Бях на косъм да си го взема, но това честно казано ме отказа. А аз не вярвам да е чак толкова зле. Как е при вас?
По-малоумна простотия не бях чувал. Как може служител да ти каже, че не продават телефон защото не му държи батерията? Ти осъзнаваш ли се какви глупости говориш? Ако това е вярно тоя служител е за борсата. И не прави грешката да си вземаш телефона от Мултирама. Сега погледнах, че струва 999 лева, а по-онлайн магазините до петък ще е падне на 800 лева (сега е 810-820).
-
Повече от 24часа не може да изкара моят без зареждане .Ако го използвам интензивно, от ваденето от зарядното при непрекъснато използване (интернет,с нимки,клипове)батерият а държи около
6-7часа!Средно държи около 12часа.Чакам ъпдейта .73 (за закупени от мтел е налице)който увеличавал живота на батерията !Моят е закупен от Англия,проверявах няколко пъти ,но все още не е наличен .73 ъпдейт!!:)
6-7часа!Средно държи около 12часа.Чакам ъпдейта .73 (за закупени от мтел е налице)който увеличавал живота на батерията !Моят е закупен от Англия,проверявах няколко пъти ,но все още не е наличен .73 ъпдейт!!:)
-
Имали разлика с новият .73,колко ти държи батерията?:)
-
Имали разлика с новият .73,колко ти държи батерията?:)
-
- Регистриран: 21 яну 2008, 09:01
ОК, значи е преувеличил малко. Той буквално ми каза, че постоянно е бил в зарядното и затова исках да разбера да ли това е така или не е. Аз честно казано много се учудих на това и не му повярвах. Иначе ме зарибяваше на HTC One X. Много добър телефон, само че аз се бях спрял на Sony Xperia S и той ми каза да не си го купувам (angry)