Xperia S
Re: Sony Xperia S
Колеги, бързам да ви споделя опит. Животът на батерията наистина нараства чувствително.Използвам телефона интензивно но най-вече разговори(около час) Малко нет, снимки.
Телефонът ми е на режим save power, намалена яркост на дисплея. Последно зареден в петък вечер. Днес понеделник към края на деня е на 53%.
Мисля, че при нормално използване няма да е проблем да държи два пълни дена.
Ако някой го третира повечко опитайте нощно време да включите на режим "PLANE", ще останете изненадани от това че на сутринта ще намерите батерията на съшите проценти (или почти).Разбира се в този режим на практика телефона е неизползваем.
Постигнах два пълни дни и това е възможно при интензивно говорене!
Телефонът ми е на режим save power, намалена яркост на дисплея. Последно зареден в петък вечер. Днес понеделник към края на деня е на 53%.
Мисля, че при нормално използване няма да е проблем да държи два пълни дена.
Ако някой го третира повечко опитайте нощно време да включите на режим "PLANE", ще останете изненадани от това че на сутринта ще намерите батерията на съшите проценти (или почти).Разбира се в този режим на практика телефона е неизползваем.
Постигнах два пълни дни и това е възможно при интензивно говорене!
Съгласен съм с теб :) Също така изчезна проблема с неоткриваемоста при 2G мрежа.
-
- Регистриран: 14 авг 2005, 16:12
Имам следния проблем с този телефон, ако някой има същия и го е оправил моля да сподели.
Отключването става, чрез плъзгане съпроводено със звук подобен на клик. Този звук, както и звука съпровождаш натискането на иконите от екрана се разрешават и забраняват от настройки - звук, чрез отметки ...
Въпреки, че там съм ги разрешил обаче звука при отключване на телефона ми изчезва напълно а този при натискане на иконите е супер тих.
Възстановявам няколко пъти вече първоначалните настройки, при което тези звуци се появяват отново, но след няколно часа или ден пак изчезват (този за отключването - напълно, а този за иконите - почти).
Дайте моля ви някакъв съвет, че много се дразня.
Отключването става, чрез плъзгане съпроводено със звук подобен на клик. Този звук, както и звука съпровождаш натискането на иконите от екрана се разрешават и забраняват от настройки - звук, чрез отметки ...
Въпреки, че там съм ги разрешил обаче звука при отключване на телефона ми изчезва напълно а този при натискане на иконите е супер тих.
Възстановявам няколко пъти вече първоначалните настройки, при което тези звуци се появяват отново, но след няколно часа или ден пак изчезват (този за отключването - напълно, а този за иконите - почти).
Дайте моля ви някакъв съвет, че много се дразня.
-
- Регистриран: 14 авг 2005, 16:12
откъде мога да намеря и включа този режим "PLANE"?
Натискаш продължително бутона за включване (горе) и ти излизат всички възможни режими (тих, самолет, изклюване)
http://mobiltelefon.ru/post_1337162584.html
Моля ви,някой ако има по-богат опит с мобилните устройства,нека ме посъветва специално за батерията,на кой от телефоните е по-издържлива,колебая се между Apple iPhone 4S и Sony Xperia S,тъй като тук чета само негативи за Sony Xperia S относно батерията,взех да се чудя за други модели смартфони ...Мерси предварително.:)
Зависи как го използваш. Гледай и сравнявай батериите. В сайта ги има и к'вот си пише си е вярно.
Сони при моя начин на употреба (около 45мин до 1 час разговори, малко нет - 15-20 мин, камера от време на време --до 5 мин) издържа ден и половина, два в икономичен режим-спряна синхронизация, дата трафик, намалена якост на дисплея и т.н.
Ако търсиш само единствено издържливост на батерията като смартфон излезе една МОТОРОЛА с 3300 мАч батерия.
Аз лично не съм чул някой с такива телевизори да е супер доволен от батерия.
Сони при моя начин на употреба (около 45мин до 1 час разговори, малко нет - 15-20 мин, камера от време на време --до 5 мин) издържа ден и половина, два в икономичен режим-спряна синхронизация, дата трафик, намалена якост на дисплея и т.н.
Ако търсиш само единствено издържливост на батерията като смартфон излезе една МОТОРОЛА с 3300 мАч батерия.
Аз лично не съм чул някой с такива телевизори да е супер доволен от батерия.
Проблема с батерията е решен с последния ъпдейт .73
Чак решен... Вярно удължи се живота на батерията, но можеше да направят телефона с по-мощна батерия. А сега ми е интересно как батерията ще се справя с новия Андроид 4. Как мислите, а?