Xperia S

sisibabe
Регистриран: 08 мар 2005, 16:14

Re: Sony Xperia S

Мнение от sisibabe » 21 май 2012, 15:35

Цената не е въпроса, а самия смартфон, мерси, че ми уточни, че щях за малко да си купя по-слабия, понеже ме подлъга с алуминиевия корпус и новата технология. Сега ги разгледах подробно в официалния сайт и определено "S" е по-добрия телефон, няма спор, тези дни ще се отбия до м-тел, да видя имат ли го.
А някой знае ли, къде мога да си купя тези интересни аксесоарчета, където ги има в официалния сайт, например Фитнес слушалките с калъфчето за телефона? Има ли някъде в Бг да се предлагат или трябва да си ги поръчвам?

NickRey
Регистриран: 15 апр 2012, 16:16

Мнение от NickRey » 21 май 2012, 16:00

Имаго в Mtel, но си заслужава само, ако преподписваш договор или нов абонамент http://www.mtel.bg/smartfoni/mc/device/ma/index/device/2135 , защото иначе чист е 999 лева, което е много...

Mrkolev
Регистриран: 19 май 2010, 11:19

Мнение от Mrkolev » 27 май 2012, 19:49

След известно време ползване, мога да кажа че телефонът ме разочарова.
1. Продължавам да бъда неоткриваем понякога. Това всъщност е най-неприятния момент. Дава сигнал "телефона е изключен или извън обхват". Възможно проблема да се появява само при абонати на Мтел. Утре ще го нося на ремонт, да видим...
2. Пластмасата по ръбовете започва да лъсва, което е явен сигнал за некачествено боядисване. Това доколкото знам е само при черните модели.
3. Въпреки ъпдейта до .73, телефонът е все пак с кратък живот на батерията.

Поне според мен този дебют на Сони няма да е от най-удачните.

jordan jordanov dechev
Регистриран: 18 фев 2009, 16:49

Мнение от jordan jordanov dechev » 28 май 2012, 10:02

При мен .73 така и не се появи!Колкото до живота на батерията нищо по различно от другите смарфони които съм имал- нтсдиамант 1,Хпериа х1,омниа 7,хпериа нео на всичките батерията ми е държала по 12 часа при активна употреба и около 2 дни със средна употреба.С карта на мтел съм и нямам никакви проблеми до момента с обхвата.Телефонът го купих от един приятел от Англия,преди около месец.За момента съм доволен,без износвания на покритието или жълти петна по дисплея!:)

skaven
Регистриран: 17 яну 2005, 09:45

Мнение от skaven » 28 май 2012, 11:42

При мен ъпдейта се появи, но нито батерията държи повече, нито проблема с неоткриваемостта изчезна. Също така отвреме на време екрана на телефона си светва сам... А, забравих, и смс-и не може да изпраща понякога... общо взето не става за нищо това Сони, ще ходя и аз към Мтел да видим какво ще ме зарадват... Моля, ако някой вече е направил това упражнение да сподели.

gladiator77
Регистриран: 24 май 2012, 08:20

Мнение от gladiator77 » 05 юни 2012, 20:14

М-тел от средата на май имат на места проблеми с обхвата.Не ти е виновен телефона според мен.

skaven
Регистриран: 17 яну 2005, 09:45

Мнение от skaven » 06 юни 2012, 13:39

Още от средата на април ги има тези проблеми....
А и обхвата си е наред, гледам си чертичките пълни, звъня си от другия телефон (пак на М-тел) и чувам : Телефонът на абоната е изключен или извън обхват...:)

Mrkolev
Регистриран: 19 май 2010, 11:19

Мнение от Mrkolev » 06 юни 2012, 22:25

Дал съм го за втори ремонт. Надали ше направят нещо. Първият път преинсталираха софта. пак съм неотриваем, нямам надежди нещо да направят. Ако се появи пак проблема, ще искам възтановяване на сумата или друг телефон!

best dragon
Регистриран: 08 юни 2012, 13:34

Мнение от best dragon » 08 юни 2012, 13:45

Здравейте,
закупих Sony Xperia S преди два месеца, но не мога да отстраня един от проблемите. С карта ма М-тел
съм и много често този който ме търси заявява, че не съм в обхват.
Забелязах, че когато включа телефона на заряд то никой не може да ме открие(телефона не е в обхват) това се случва и когато го включа към РС за да прехвърля данни, а това често ми се налага.
Този недостатък ме принуди да нося два телефона, а това ми е досадно.
Възможно ли е да се отмени този недостатък?
:)

dbitzepsa
Регистриран: 03 апр 2012, 19:49

Мнение от dbitzepsa » 08 юни 2012, 16:49

Смени оператора пич,и проблема се оправя ;) на 100%

Отговори