Xperia sola
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Sony Xperia sola
Впечатлен съм от новата им технология floating touch, браво на SONY(yes).
Re: Sony Xperia sola
И според мен телефончето е доста добро, единствения минус за мен е 512МВ памет, щеше да е по-добре с 1ГБ, но ... и така става ;)
-
Нормална стартова цена за Sola 660 лв.(yes)
-
Пресметнах пикселната му гъстота по тази формула http://translate.google.bg/translate?hl=bg&langpair=en%7Cbg&u=http://www.ehow.com/how_7794090_calculate-pixel-density.html и резултата е 264 ppi (yes)
Впечатляващо телефонче за хората, на които телевизорите над 4,5" са им неудобни.
Някой вече пробва ли телефона?
Как е floating touch-а? :)
Как е floating touch-а? :)
и аз нямам търпение да пробвам телефона и евентуално да си го взема, но все още го няма в каталога на никой от операторите. Останалите модели от новата серия Xperia (моделите P и U) вече ги има в каталозите съответно на Mtel и Globul
Впечатлен съм от този телефон. На светлинни години от моята C7 -ца е. Компактен е, с добър дизайн и прочие. Само камерата можеше да е 8 мегапиклела, но според мен и с тези 5 пак ще прави по-добри снимки от моята Нокия. Аз ще си сменям телефона евентуално на нова година, тъй като тогава ми изтича договора и тогава бих могъл да го взема по мой изчисления на цена около 350-400лв. Браво на Сони.
доколкото разбрах floating touch-а работи само в интернет браузъра, във всички други програми и менюта трябва да си го "пипаш" :)
Здравейте,
чудя се между този телефон и htc one V. Може ли да ме посъветвате.
Нещото, което накланя везните към HTC-то е че батерията му е по мощна.
Някои може ли да ми каже колко държи батерията на сонито.
Аз съм от хората, които говорят поне по 30 мин на ден.
Благодаря
чудя се между този телефон и htc one V. Може ли да ме посъветвате.
Нещото, което накланя везните към HTC-то е че батерията му е по мощна.
Някои може ли да ми каже колко държи батерията на сонито.
Аз съм от хората, които говорят поне по 30 мин на ден.
Благодаря