Xperia U
Re: Sony Xperia U
Рамта не е чак такъв проблем, но за microsd слота съм съгласен. 4гб са си доста малко за смартфон....
Какво означава SAR? :) Благодаря предварително.
SAR стойност (на английски: Specific Absorption Rate) показва количестото енергия поглъщана от човешкото тяло изложено на облъчване от Електро-Магнитна Енергия генерирана от Радио предавател. Най-често тази енергия се измерва в диапазона на радио вълните (честотна лента) използвани за мобилни комуникации (GSM, UMTS, CDMA, W-CDMA или LTE технологии) или безжични компютърни мрежи (WLAN), но се препоръчват различни стойности за различни четотни диапазони в зависимост от използваната технология. Дефинира се като количество енергия погълната от обем тъкан (от човешкото тяло) и се измерва във Ват за кигограм (W/kg).
"...и се измерва във Ват за кигограм (W/kg)..."
значи колкото са ми повече килограмите толкова повече енергия мога да "погълна" ;) (beer) или с две думи мога да се изложа на по-голямо електромагнитно облъчване без да ми стане нищо ?
значи колкото са ми повече килограмите толкова повече енергия мога да "погълна" ;) (beer) или с две думи мога да се изложа на по-голямо електромагнитно облъчване без да ми стане нищо ?
Бих бил благодарен ако някои собственик сподели как е наи-важната функция на телефона а именно тетлефонията.Сила на звънене и качество на разговорите
Ами не звъни много силно.На мен лично изобщо не ми харесва как свири не е чак толкова зле,но можеше и по хубав говорител да му сложат:) Иначе разговорите му са добри добре се чува.
Благодаря за бързия отговор!Ще го взимам пък каквото ще да е.Смартфон без забележка няма!
някой притежател на телефона може ли да каже колко му издържа батерията и какво прави да я скапва за времето което издържа
В дните когато само разговарям може да изкара и три дни.Това което го мори е WI-FI и игрите. Според мен батерията му е добра.
батерията му сменяема ли е... защото гледам в ebay-а има некви батериики по 2000мАh и не са скъпи...