Xperia ray

bobeli
Регистриран: 16 май 2012, 09:45

Re: Sony Ericsson Xperia ray

Мнение от bobeli » 16 май 2012, 10:11

Имам го отскоро и не съжалявам,че го взех,но има нещо,което ме дразни а то е ,че дисплея се активира сам през няколко секунди по няколко пъти.Включих го на 2G,но пак същото.Ако някой знае причината,моля да сподели.Благодаря!

boyko67
Регистриран: 10 апр 2010, 10:54

Мнение от boyko67 » 30 май 2012, 08:21

най вероятно натискаш бутона за стартиране...неволно

vladimirgan
Регистриран: 30 яну 2008, 09:23

Мнение от vladimirgan » 07 юни 2012, 22:17

Проблемът с периодичното активиране на дисплея вероятно е софтуерен, защото го наблюдавам при различни марки и модели телефони с Android - и ray, и HTC Sensation XE, и Motorola Atrix. По мои наблюдения този проблем се дължи на някои /или група/ инсталирани приложения, които макар и при изключен интернет продължават да искат ъпдейтване /особено ако в настройките е зададен автоматичен режим/. Аз деинсталирах всички качени от мен приложения и проблемът при трите телефона изчезна. Освен неприятното непрекъснато присветване на екрана животът на батерията се скъсява с 30-40%. Моят съвет е да пробваш най-напред да включиш на всички инсталирани допълнително в телефона приложения ръчен режим за ъпдейт и ако това не помогне да ги провериш едно по едно чрез деинсталиране и така да откриеш кой е предателя. Успех!

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 07 юни 2012, 22:22

Не мисля, че е от ъпдейтите.
Доста приложения не позволяват на екрана да се изключва. Ако някое от тях е само минимизирано може да прави проблема.
След рестарт се включват само тези които са зададени, тогава има ли проблем?

vladimirgan
Регистриран: 30 яну 2008, 09:23

Мнение от vladimirgan » 08 юни 2012, 00:07

Интересното е, че да, остава проблемът и след рестарт, и след task killer. Наистина може причината да не е в ъпдейтите, но аз успях да реша проблема само по метода с деинсталиране-повторно инсталиране, задаване на ръчен режим за ъпдейтване на приложенията и наблюдаване реакцията на дисплея след всяка инсталация.

rolipoli7
Регистриран: 25 юни 2012, 15:21

Мнение от rolipoli7 » 27 юни 2012, 14:43

Здравейте,
искам и аз да попитам нещо - някой пазарувал ли е онлайн телефон и какво Ви е мнението като цяло на този тип пазаруване - бихте ли се доверили и защо ;) Поразрових се малко из сайтовете и много се изненадах от ниските цени на телефоните (дори sony ericsson experia ray) там в сравнение с нашите родни мобилни компании :)

Metiv
Регистриран: 24 ное 2006, 21:30

Мнение от Metiv » 04 авг 2012, 18:06

При мен по подобен начин Сонито - Xperia Ray включваше непрекъснато екрана, но след деинсталиране на последните качени приложения нещата се прекратиха.

selenna
Регистриран: 14 дек 2012, 18:23

Мнение от selenna » 14 дек 2012, 18:26

Здравеите,Искам да попитам относно телефона...Пращам си по блутута един клип и ми показва 4е ми заема от паметта на телефона но не мога ад го намеря никаде ,пробвам ка4вам го от компютъра и пак заема ми памет но го няма никаде та въпроса ме е дали някои знае каде може да се намират ... Мерси предварително

dxv_pro
Регистриран: 02 юли 2010, 18:27

Мнение от dxv_pro » 25 яну 2013, 19:44

да питам, на всички ли бутона за назад и бутона за опции не светят, шото при мене не светят и на тъмно доста дразни

Отговори