Xperia arc S
Re: Sony Ericsson Xperia arc S
dom1a7or относно твоя проблем той е частичен и е напълно случайно че се случило точно с теб не е от телефона и щом е още в гаранция и не си намерил все още решение на проблема го занеси да ти го сменят иначе телефончето е просто върха и сега след 1 седмица си го взимам :)
Притежавам телефона повече от 6 месеца, работи стабилно както със старата така и с последната версия на софтуера (yes). Батерия за сега се държи прилично.Според мен съотношението цена качество е оправдано:)
Решил съм да го взема, но едно нещо ме притеснява - свободната памет на телефона не е ли прекалено малка? Защото знам, че не всички приложения могат да се инсталират или преместят на картата.
И в крайна сметка ако го сравним с Галакси С+ какво мислите, кой е по - добър?
И в крайна сметка ако го сравним с Галакси С+ какво мислите, кой е по - добър?
На Sony Ericsson Xperia arc S камерата е много добра,стартира бързо и прави чудесни снимки и клипчета.Софтуера е на ниво и дизайна му е уникален.Вътрешната памет наистина е малко и се усеща при андруид 4 с качени повечко системни приложения. Колкото до Галакси С+
нямам наблюдения ,изглеждат със сходни параметри. И все пак ако държиш на камерата си вземи arc S :)
нямам наблюдения ,изглеждат със сходни параметри. И все пак ако държиш на камерата си вземи arc S :)
Към него съм се насочил и сигурно ще го взема, но тази системна памет ме притеснява. Няма да слагам кой знае какво, но знае ли човек. Дано повечето приложения стават и за карта. Игрите например, понеже знам, че са големи на картата ли се инсталират?
Здравейте!
Предстои ми пътуване до САЩ. Дали ще мога ли да ползвам този телефон с карта на чужд оператор - AT&T или T-Mobile?
Предстои ми пътуване до САЩ. Дали ще мога ли да ползвам този телефон с карта на чужд оператор - AT&T или T-Mobile?
Днес заковах една Арка. Току що и сложих 4.0.4. Отивам да я разцъквам в парка с колелото и да поснимам малко. Прекрасен смартфон! :)
Е, как е доволен ли си? Някакви впечатления ?
:):) страхотен имам го почти 1 год. и до сега не е имал никакъв проблем (yes) заслужава си може би е една от сполучливите експерии :)
Доста доволен, въпреки, че честно казано с 2.3.4 телефона беше малко по-бърз и стабилен (това се наблюдава при всички модели, които излизат out of the box с Андроид 2 и получават ъпдейт към четворката). Но пък дизайна на Андроид 4 е супер! С подходящ ланчър (в момента Nova Prime) нещата почват да мязат буквално на 4.1. Машината е много сполучлив модел, бърз, добра батерия, зрелищен дисплей, превъзходна камера, много съм доволен. Много се колебаех сравнявайки с Xperia P, но честно казано Арката има много по-добър дизайн, а за мен е важно освен функционалност и телефона ми да изглежда добре. Не че не ми харесва NXT серията, просто при пряко сравнение дизайна на Арката ми се струва далеч по-добър, икона. Не случайнo в сегашния флагман копират дизайна му: Xperia T. Жалко, че няма да получи официално 4.1, но така или иначе това не ме вълнува чак толкова много: ромове и ланчъри с лопата да ги ринеш.