Xperia mini
-
- Регистриран: 21 фев 2011, 08:53
Re: Sony Ericsson Xperia mini
Интересува ме при инсталирането на новия Android 4.0.2. изтрива ли се информацията от телефона и най-важно ИЗЧЕЗВА ли БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК от менюто с настройки?
Здравейте, от няколко седмици разцъквам телефончето и си е супер за тези размери. Хареса ми и дизайна, и размерите и работата му. Тук никой не беше писал за доста масов дефект или проблем с този модел, а именно: "overheating"-а или т.нар. полудяване на сензорните бутони. Просто не е възможна нормална работа с телефона, тъй като постоянно те връща назад или изкачат опциите. Затова е важно да си вземете телефона с гаранция към добър сервиз. Дефекта бързо се оправя и няма проблем с телефона след това, но сигурно ще ви обръснат доста за този фикс, ако нямате гаранция.
Проблема се оправя с преинсталиране на софтуера,а вече е наличен и Ice Cream Sandwich с номер на версията 4.0.4 ;)
Със здраве да си го ползваме на малките телефончета (whistle)
Със здраве да си го ползваме на малките телефончета (whistle)
Някой да сподели как е с новия андроид 4, някъде бях чел, че има проблеми. Заслужава ли си ъпдейта?
Аз вчера си качих версия 4 на Android.Проблема който го имаше при загряване на телефона сега го няма.За сега всичко работи нормално.Слагайте версия 4 не се чудете няма да съжалявате
Последната версия е 4.0.2!
Тццц.
Последната версия е 4.0.4 ;)
Последната версия е 4.0.4 ;)
Би ли ми казал.как го ъпдейтна до тази версия? На мен ми показва,че е ъпдейтнат до последната версия.Благодаря предварително!
Здравей,след като ъпдейтнах телефона,си беше с тази версия 4.0.4. (yes)
Телефона е закупен от Глобул и не е кодиран,и беше с версия на софтуера 2.3.4.Нямам представа защо е така при теб.Приятни почивни дни!
Телефона е закупен от Глобул и не е кодиран,и беше с версия на софтуера 2.3.4.Нямам представа защо е така при теб.Приятни почивни дни!
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Здравей, ако не си ъпдейтнал телефона все още ето стъпките за ъпдейт: Когато свържеш телефона с компютър би трябвало да ти излиза автоматично един прозорец на компютъра, който да те пита дали да се инсталира програмата: PC Companion, инсталирай я и след това тя сама ще ти покаже дали има достъпен ъпдейт( няма как да няма) и ще те пита дали да го инсталира. Ако не става върпосното нещо с PC Companion, напиши в Гуугъл - Sony Update Service и свали ъпдейтващата програмка на Сони, инсталирай я и избери модел на телефона, после следвай стъпките, които показва и всичко ще е точно :) Ако вече си инсталирал новия Андроид, честито, радвай му се :)