Xperia S
-
- Регистриран: 16 яну 2009, 22:21
Re: Sony Xperia S
Тенкю за инфото и на двама ви :) като User Expirience как е що е ? мисля от ай 4с да се метна на този какво ще кажете вие ?
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Какво да ти кажа, определено ще ти е странно, след като ще сменяш операционната система, но ако си има досег с друг андроид, няма да видиш почти нищо радлично, 5 екрана, меню с приложения и 3 точки, които да се опитваш да натискаш над прозрачната лента :D Нещата стават бързо, определено аз мисля, че това Сони има най-бързият браузър, гледай клипове, че дори и браузърът на Nexus S със Андроид 4.0 изостава от този на Сони-то :) А 2-те ядра и 1 гб рам вършат страхотна работа като време на реагиране. Аз използвам телефона доста често и мога да кажа, че батерията кара около 3 дни, но зависи колко често го пипаш, при много, ама много усилен "тормоз" ще издържи ден :) Нз какво друго да ти кажа, ако се сетиш нещо, питай :)
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Току що си иснталирах и Андроид 4.0.4, мисля че с него телефонът става просто перфектен. Това е нещото, което му липсваше, но сега като го има, мисля че съм направил правилният избор и не съжалявам :)
-
- Регистриран: 14 авг 2005, 16:12
здравейте, имам нужда от помощ ... звука при отключванена тела (при плъзгането), както и звука на фотото, и тези при натискане на икона са ми супер приглушени, а този на отключването на тела напълно липсва. В настройките на звука, тези звуци са ми отметнати, т.е. причината не е там.
Като върна първоначалните настройки на телефона нещата се оправят, но след кратка употреба (няколко часа, до ден) отново звука изчезва, въпреки че в настройките е зададен.
Моля ако някой е емал родобен проблем или знае ка да се справя с това да помогне.
Също така ъпдейта до адроид 4.0 все още не съм получил - кога и как ще стане това!?
Благодаря!
Като върна първоначалните настройки на телефона нещата се оправят, но след кратка употреба (няколко часа, до ден) отново звука изчезва, въпреки че в настройките е зададен.
Моля ако някой е емал родобен проблем или знае ка да се справя с това да помогне.
Също така ъпдейта до адроид 4.0 все още не съм получил - кога и как ще стане това!?
Благодаря!
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Здравейте искам да попитам някой дали е провеждал 3G videocall на с приловение а през мобилната мрежа
Здравей, аз имах подобно проблемче с SE Xperia Arc S. Значи в началото като си бях с андроид 2.3 нямаше никакви проблеми. После се появи първият update за ICS и тогава забелязах, че ако Media Volume ми е намалено докрай, камерата не издава никакъв звук при снимане, въпреки че е избрана опцията да издава звук. Когато увеличих Media Volume - (от Settings->Sounds->Volumes - сега виждам, че се казва - "Music, video, games, & other media"), звука при снимане се появи отново.
Това беше след първия update за андроид 4. Преди около 2 месеца официално за Xperia Arc S излезе още по нов update (Android version 4.0.4/firmware 4.1.B.0.431 мисля, че за сега е последния) и сега този недостатък е изчистен. Звука от снимане с камерата няма нищо общо с Media Volume. Не знам за звука при отключване, защото никога не съм го ползвал но предполагам, че и двете неща са били свързани с силата на звука при Media.
Не знам дали при теб проблема е същия, но пробвай.
Това беше след първия update за андроид 4. Преди около 2 месеца официално за Xperia Arc S излезе още по нов update (Android version 4.0.4/firmware 4.1.B.0.431 мисля, че за сега е последния) и сега този недостатък е изчистен. Звука от снимане с камерата няма нищо общо с Media Volume. Не знам за звука при отключване, защото никога не съм го ползвал но предполагам, че и двете неща са били свързани с силата на звука при Media.
Не знам дали при теб проблема е същия, но пробвай.
С ъпдейта на Глобул с който съм аз,проблема с звука изчезва ;)
Обикновено телефона, който и да е си остава това ,което е при своето закупуване. Този, който го е харесал, за да го ползва едва ли ще очаква да стане по-добро устройство със следващия ъпдейт. От това, че се пускат често бета версии, за да се състезават с конкуренцията страда обикновения потребител, а после излиза някой по значителен ъпдейт, който да оправи положението. Но уви с някой подобрения идват и някой недоразумения. За нас си остава едно очакване, за по-добро устройство, което всъщност не е.
Имам жълто петно на дисплея. Четох, че след време се оправяло, защото било незасъхнало лепило. Пишете, ако знаете нещо по въпроса
Имам жълто петно на дисплея. Четох, че след време се оправяло, защото било незасъхнало лепило. Пишете, ако знаете нещо по въпроса