Xperia S
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Re: Sony Xperia S
Мисля че бях писал отговор по-надолу. Аз лично нямам информация относно това за изчезването, а знам, че Сони си признават за този проблем и заменят с ново всяко устройство, проявило проблема :)
-
- Регистриран: 04 фев 2010, 22:45
някой притежател да сподели как се държи телефона при мултитаскинга ?
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Аз съм горд притежател Xperia S, и искам да добавя за едно недоволство относно ъпдейта за андроит 4 след ъпдейт до андроит 4 телефона не работи както преди а е леко по муден и отгоре на всичко тегленето от нета през оператора е по бавно и също така когато е по дълго време заключен бързото стартиране на камерата става след като го натисна няколко пъти и всъщност бързото стартиране е много по бавно отколкото да го отключа и така да пусна камерата.
Общо взето ъпдейта не подобрява работата на устройството
Общо взето ъпдейта не подобрява работата на устройството
Samo deto gubi postianno obhvat, parvia mi tel. s probemi do momenta napravo ne znam 6to se podlagah da go vzema....
-
Аз познавам още двама притежатели на това сони и бих искъл да кажа че съм много доволен и нямам проблем с обхвата или дисплея или от забиване и мнооого добре се справя с мултитаскинга и само не го ъпдейтвайте и ще е перфектен
:P:P:P:P:P:P:P:P
:P:P:P:P:P:P:P:P
HanpaBu cu factory reset, man
-
Защо какво се бъгна
Abe kakvo i ne opitah, tova e - signala tu go ima tu go nema kazaha mi 4e moje bi e hardwaren problem, Mtel-skite imali sa6tia problem i varnali zelata partida i mai ve4e ne go i predlagat, ne znam kolko e verno, repairnah go i v Sony PC Companion no sa6tata istoria, imah nadejdi i v novia Android 4.04 no kade s po prosti telefoni ne sam imal takiva problemi:(.....
май вече стана дума, че проблема не е в телефона, а в настройките на мрежата на м-тел.
Nikoi do momenta ne e kazal na 100% 4e e taka, mnogo mnenia po vaprosa ama kakvo da smenia Mtel kato sam 20 godini ve4e tam, ami ako i tova se okaje 4e ne e re6enie, samo da si igraeme na buma6tini, to e sme6no da se kaje Sony ima problem s tozi operator a drugite nemat, na4i Mtel ima spezialno otno6enie kam Sony, koi sa Mtel na fona na Sony - nikoi, mai 6te 4akam "SL" tova 6te e spasenieto:).....