Xperia P
Re: Sony Xperia P
В магазините на Мтел казват , че телефона е изтеглен от мрежата поради проблем със софтуера. Някой знае ли нещо?
[Quote=darche]В магазините на Мтел казват , че телефона е изтеглен от мрежата поради проблем със софтуера. Някой знае ли нещо? [/Quote]
дарче, мога само да ти кажа, че проблема не е в софтуера, а в скапаната мрежа на ментел. Питай ги, защо абонатите на Глобул и Виваком нямат тези проблеми които имат клиентите на ментел?
дарче, мога само да ти кажа, че проблема не е в софтуера, а в скапаната мрежа на ментел. Питай ги, защо абонатите на Глобул и Виваком нямат тези проблеми които имат клиентите на ментел?
И аз точно за това се зачудих. Незнам докога ще се държат така с клиентите си, ама като си ги търпим...
Mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Mod edit: Писането на кирилица е задължително!
Системно писане на латиница. Бан.
vladovn
Системно писане на латиница. Бан.
vladovn
Уха,
Вече имам кирилица.
Браво на мен.
Така и не намерих при условията и при регистрацията това да е изискване а и някога като се регистрирах с другият ми имейл адрес си пишехме както можем. Както и да е -Минало свършено...
Апарата има проблеми с ГПС (джи пи ес, но да не го пиша на английски че току виж ми затрили поста):
Намира по-малко сателети сравнено с други апарати. Намира ги и по бавно. Повечето програми не успяват да комуникират с ГПС по някаква причина. (повече информация има в чуждестранни форуми).
Апарата има софтуерни проблеми не само с МТел. Обновлението 6.0.B.3.162 (2012-06-27) беше спряно от Сони и не само аз не мога да обновя апарата с него. В чуждестранни форуми (нямам право да сложа линкове :( ) много потребители казват че при ползване на обновлението 6.0.B.3.162 (2012-06-27) апарата губи обхват в мрежите на различни мобилни оператори и това продължава до рестартирането на апарата.
Дано в Андроид 4 да са пооправени тези проблеми.
Вече имам кирилица.
Браво на мен.
Така и не намерих при условията и при регистрацията това да е изискване а и някога като се регистрирах с другият ми имейл адрес си пишехме както можем. Както и да е -Минало свършено...
Апарата има проблеми с ГПС (джи пи ес, но да не го пиша на английски че току виж ми затрили поста):
Намира по-малко сателети сравнено с други апарати. Намира ги и по бавно. Повечето програми не успяват да комуникират с ГПС по някаква причина. (повече информация има в чуждестранни форуми).
Апарата има софтуерни проблеми не само с МТел. Обновлението 6.0.B.3.162 (2012-06-27) беше спряно от Сони и не само аз не мога да обновя апарата с него. В чуждестранни форуми (нямам право да сложа линкове :( ) много потребители казват че при ползване на обновлението 6.0.B.3.162 (2012-06-27) апарата губи обхват в мрежите на различни мобилни оператори и това продължава до рестартирането на апарата.
Дано в Андроид 4 да са пооправени тези проблеми.
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Ползвам телефона от близо месец. Като цяло съм доволен. Бърз процесор, добра камера, бърз е за браузуване...дотук добре, даже много добре. Имам обаче един проблем. Той не се случва винаги, но поне 6-7 пъти вече съм се сблъскал с него. Когато батерията ми е на 30%, дори днес беше на 37%, батерията ми изведнъж се изтощава(става на 0%) и се изключва телефона. Само с зарядно може да се включи и то чрез няколко опита за включване. Според вас как може да се оправи този проблем?
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Аз също имах този проблем с моята Xperia S, но на 24% се изключваше, но след като му сложих Андроид 4.0.4 изчезна, но като цяло е доста неприятен бъг и един вид не може да се разчита на телефона така :)
Чувам за проблеми с този телефон. Обхвата не е добре, забива, батерията пада. Има повече лощи отзиви отколкото добри. Исках да взимам една Xperia и се спрях на този или Xperia S , впоследствие четох някъде, че на Сони смартфоните са проблемни с Андроит, доколко е вярно не знам. По ревютата гледам по кутиите, че са правени в Китай. Но сега всичко е от там. И за българския пазар ни пробутват само боклуци.
Това че се произвежда в Китай не е недостатък, кое днешно време не се произвежда там. Проблема на последната серия Xperia (S,P, Sola и др.) е софтуерен и явно програмистите им не могат толкова бързо да се справят. Тази загуба на обхват е много честа и не зависи само от оператора, може би има и проблем със самите СИМ карти и управляващият софтуер. Дано скоро всичко да се оправи, защото иначе моделите не са никак лоши и имат потенциал за пазарен успех.