Satio
Re: Sony Ericsson Satio
Е да, ама колкото по-нисък SAR, толкова по-слаб сигнал. По-добре да има висок SAR и добър сигнал, все пак телефона не ти стои постоянно до главата.
Сори пич, ама това твоето е параноя вече.
Сори пич, ама това твоето е параноя вече.
Разбира се, че по-добрия сигнал е за предпочитане. Когато телефонът е извън града, обикновено сигнала е по-слаб, което води до съобщения от сорта на "Търсене на мрежа", което е много неприятно, още повече когато човек с друг телефон има мрежа на същото място и към същия оператор :D
при мен батерията си държи прилично 2 -3 дена единсвеното което правя е да го изчакам да се разреди докрай иначе наистина за един ден събаря батерията(yes)
ЗДРАВЕЙТЕ.
КЪДЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИНФОРМИРАМЕ СА SAR ЗА ДАДЕН МОДЕЛ?
БАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.:|
КЪДЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИНФОРМИРАМЕ СА SAR ЗА ДАДЕН МОДЕЛ?
БАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.:|
Sony Ericsson Satio (Idou)
SAR EU 1.58 W/kg (head)
SAR EU 1.58 W/kg (head)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
http://mobile.softpedia.com/dyn-compare.php?id1=3327&id2=3329 ето един сайт на първо четене, отдолу под телефоните си избираш модела.
От вс коментари на схванах мн имам телефона от две седмици и виждам познатия ви проблем с батерията може ли някои да ми обясни как да променя това и да мога след подобренията пак да си инсталирам програмките но моля без дълги дискусии по тази тема просто някои които го е пробвал,тествал знае как да стане и как работи да ми помогне.
Благодаря ви предварително
Благодаря ви предварително
Това е един от най-добрите телефони, които имам през последните 2.5 години! Притежава перфектна камера, отлична навигация (Wisepilot) и най-важното - изключително надежден и сигурен при работа. И въпреки, че имам Samsung Galaxy S2 никога няма да се разделя със Satio.
Докато ровех в нещата си днес открих един един flip case калъф тип със закопчалка за Сатио, и понеже телефона ми умря калъфа го подарявам! Първия, който ми пише на лс, ще го получи, но условието е да е от София!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Около два месеца, след изтичане на гаранцията на моя Satio, дисплея на телефона ми се прецака. Някой има ли идея дали може да се оправи и струва ли си да се оправя? Става дума за функциите на touchscreen-a, почти невъзможно е да избера каквото и да е от менюто освен иконките на едно определено място от дисплея, все едно натискам само там без да има реално контакт....