Xperia sola
Re: Sony Xperia sola
Между Sola-та и Galaxy Ace 2, кой бихте избрали?
-
- Регистриран: 31 дек 2006, 16:18
Ако говорим по отношение на вънвен вид, за мен Сони са ненадминати по дизайн. Ако навлезем вътре в телефона и говорим за хардуер: Самсунг предлагат Аce 2 с двуядрен на 800мхц честота, а сони е друядрен с 1гхц, което се предполага да е по-бърз. Самсунгър може би има предимство откъм РАМ памет с неговите 768мб, а Сони е "само" с 512 рам, по отношени на камерите и двата телефона снимат HD качество, но Самсунг има допълнителна предна камера VGA, която при Сони липсва, а и не съм сигурен дали Самсунг ще осигури ъпдейт до Андроид 4.0 на Ace 2 след като знам, че дори за Galaxy S II, който е по-мощен беше съмнителен , а Сони вече разпространява Андроид 4.0 за Sola- та. В крайна сметка, ако държиш на предна камера и малко повече рам ( не мисля, че можеш да затормозиш кой знае колко 512 рам) Самсунг е по-добър вариант, но ако можеш да се примириш с липса на предна камера( задната също става за видео разговори през Скайп) и по-малкото "количество" рам, то Сони е за теб :)
П.П.: Забравих да спомена, че диспеят на Сони е издръжлив на надраскване, а този на Самсунг е обикновен :)
П.П.: Забравих да спомена, че диспеят на Сони е издръжлив на надраскване, а този на Самсунг е обикновен :)
trendi0_sexa
двуядрен процесор ST-Ericsson U8500 на 1GHz
двуядрен процесор ST-Ericsson U8500 на 1GHz
Телефона не е въобще лош.Съотношение цена+качество е перфектно попадение.
Прави много добри и видео и снимки.
Минус е батерийката.Ако го ползвате с тема с много приложения (разход на батерия,wi-fi-, времето и т.н.) максимум ден издържа.
Мене най-много ме впечатли технологията за заглушаване на шума при разговор с втори микрофон.
А и затова го взех де .
Изумителна работа!!!!(beer)(yes)
Прави много добри и видео и снимки.
Минус е батерийката.Ако го ползвате с тема с много приложения (разход на батерия,wi-fi-, времето и т.н.) максимум ден издържа.
Мене най-много ме впечатли технологията за заглушаване на шума при разговор с втори микрофон.
А и затова го взех де .
Изумителна работа!!!!(beer)(yes)
Кой е последния ъпдейт за Сола. Според сайта на Сони има ъпдейт от 1-ви август. Мисля че беше версия 2.3.7. Андроид 4 кога се очаква?
Андроид 4 е вече налице :P
-
- Регистриран: 03 яну 2010, 18:01
как се държи телефона с новия андроид 4
Сега ще напиша нещо, което вчера случайно открих - floating touch. Всички бяхме чували за това, как единствено можеш да бъзикаш анимацията на скийна и да го ползваш до някъде с браузъра на сони. Е да, ама не.
Не зная да ли дойде след ъпдейта на Андроид 4, но с телефона може да се оперира без въобще да се докосва екрана.
При отключването на телефона можете да плъзнете слайдъра:
1) докосвайки екрана
2) движейки пръста си на няколко милиметра над екрана.
При вторият вариант отключвате floating touch функцията и не се налага да докосвате екрана за каквото и да било. Ако докоснете екрана при отключване, функията работи при описания от преди няколко месеца начин.
Е, аз съм особено доволен от това, че няма постоянно да ми е мазен екрана :)
Поздрави на всички притежатели на този чудесен телефон!
(А относно Андроид 4 - ами имам чувстото, че лагва по някога, но аз и така си го харесвам).
Милен Геров(yes)
Не зная да ли дойде след ъпдейта на Андроид 4, но с телефона може да се оперира без въобще да се докосва екрана.
При отключването на телефона можете да плъзнете слайдъра:
1) докосвайки екрана
2) движейки пръста си на няколко милиметра над екрана.
При вторият вариант отключвате floating touch функцията и не се налага да докосвате екрана за каквото и да било. Ако докоснете екрана при отключване, функията работи при описания от преди няколко месеца начин.
Е, аз съм особено доволен от това, че няма постоянно да ми е мазен екрана :)
Поздрави на всички притежатели на този чудесен телефон!
(А относно Андроид 4 - ами имам чувстото, че лагва по някога, но аз и така си го харесвам).
Милен Геров(yes)
здравей!
четох в форума на сайта мнението ти за сони сола.
в тая връзка искам да те питам най вече за тази екстра-ПОДТИСКАНЕ НА ШУМА.
би ли ми обяснил по подробно за какво точно става дума?
значи ли че в много шумни места-булевард,автобус и т.н няма да имам проблеми да говоря?
за мен това е голям проблем с сегашните ми модели.
благодаря предварително и извинявай за въпроса ми ако ти сее сторил глупав.
хубав ден!
четох в форума на сайта мнението ти за сони сола.
в тая връзка искам да те питам най вече за тази екстра-ПОДТИСКАНЕ НА ШУМА.
би ли ми обяснил по подробно за какво точно става дума?
значи ли че в много шумни места-булевард,автобус и т.н няма да имам проблеми да говоря?
за мен това е голям проблем с сегашните ми модели.
благодаря предварително и извинявай за въпроса ми ако ти сее сторил глупав.
хубав ден!
Когато съм бил в шумна среда и съм говорил по телефона, изрично съм питал хората как ме чуват. Отговарят ми, че все едно съм в затворено помещение. Но това искам лично да го пробвам...