Xperia sola
Re: Sony Xperia sola
Ми това е сайта! Просто избираш Солата, натискаш бутона MOBILE SHOP и под снимката на телефона ти се появяват около 20-30 магазина за онлайн продажба на този телефон. Избираш си този, който най ти харесва и натискаш кошничката да си го поръчаш. Обикновено ти го доставят до два дни с куриер и плащаш кеш на място на куриера. Успех! (yes)
Разбирам те, но имам колебание дали телефоните са 2ра употреба или не са. Ако не са сигурно ще си взвма. :)
Също така благодаря за информацията. :)
Аз само като гледам какви за ЛЪЖЦИ ми идва да си взема телефона от виваком поне ще знам 100 лв по скъпо , но ще има някаква гаранция , че поне телефона е нов и няма да ме излъжат като другите
купувачи. НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПРОДАВАЧИ ОТ ТОЗИ САЙТ ВСИЧКИТЕ СА ДОЛНИ ЛЪЖЦИ!!! Преди малко видях един коментар как някой е чакал 1-2 месеца да му донесат телефона и все от чака. Това беше от мен УСПЕХ!
купувачи. НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ПРОДАВАЧИ ОТ ТОЗИ САЙТ ВСИЧКИТЕ СА ДОЛНИ ЛЪЖЦИ!!! Преди малко видях един коментар как някой е чакал 1-2 месеца да му донесат телефона и все от чака. Това беше от мен УСПЕХ!
Да ви питам 1 въпрос - батерията му сменяема ли е?
Благодаря предварително
Благодаря предварително
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Да, сменяема е , но само в сервиз :(.
ОК. Благодаря за бързия отговор! :)
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
Здравейте снощи като си играх с телефона пуснах слайдшоуто не знам как стана но картините се сменяха като че идваха отдолу някак беше много красиво . Но как го направих не знам някой може ли да помогне.
Телефонът има кофти wi-fi свързаност! Ако смятате да ползвате много wifi навън, по-добре се ориентирайте към друг.. досега само към една от 10-тина отворени и затворени (за тези имах парола, разбира се) хотспот-а успях да се свържа. Това, и ниската РАМ, са единствените проблеми (за мен) на телефона... не че е малък проблем връзката с интернет!
OS-a ми е GB, build .184, надявам се в ICS да са го оправили от Сони.
OS-a ми е GB, build .184, надявам се в ICS да са го оправили от Сони.
Да ви попитам в комплекта има ли NFC тагове ?