K800i
Re: Sony Ericsson К800i
hubav telefon naista za vremeto si az imah dva i sum mn dovolna no sega prodavam edinq imam vsi4ko za nego ako nqkoi se interesuva za pi6e na baronesata_z
prodavam sony ericsson k800i v perfekno sustoqnie i vsi4kite my kabeli , kutii i t.n.
Kakva e cenata na telefona ?
Здравейте, не знам кой от колко време има телефона но самият аз го имам от 22.05.2006г видял е повече шутове и удари от топката на националния ни отбор. Работи перфектно и досега е показал само един дефект тоест два
1. Не ме оставя да го сменя
2. Сметката към Мтел
1. Не ме оставя да го сменя
2. Сметката към Мтел
-
- Регистриран: 18 ное 2012, 09:10
Машината беше класика и си остава такъв-железен отвсякъде,да не звучи като реклама пишете на лична или ми чукнете на 0878787447-имам НОВИ,или ми напишете номера в гугал и ще намерите другите ми обяви за нови подобни класики.
Останали ли са фенове още на този телефон тук? :)
Понеже все се опитвам да се отърва от този телефон и все се връщам на него, сега отново си взех К800, но заключен към английския оператор О2. Лошото е че не иска код за отключване, а просто изписва да поставя правилната сим карта. Пробвах да го отключа с XS++ и SEtool. Всичко мина добре, но надписа си остава.
Някой знае ли дали това може да се премахне някак си или да си го препродавам докато още мога?
Понеже все се опитвам да се отърва от този телефон и все се връщам на него, сега отново си взех К800, но заключен към английския оператор О2. Лошото е че не иска код за отключване, а просто изписва да поставя правилната сим карта. Пробвах да го отключа с XS++ и SEtool. Всичко мина добре, но надписа си остава.
Някой знае ли дали това може да се премахне някак си или да си го препродавам докато още мога?