Xperia Z
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Re: Sony Xperia Z
Аз в момента съм с Лумиа и мога да каже че като стабилност,бързина и плавност е по добра от андроид НО е прекалено затворена ОС,или иначе казано хакерите още не са я надушили дет се казва,няма разнообразие от ромове,повечето лумии да не кажа всички са с заключен буутлоудър и това автоматично означава че неможе да правиш нищо с нея-просто имаш готин телефон,можеш само да ъпдейтваш до по нова версия.Има и доста други дразнещи неща в сравнение с андроид като например имаш блутут ,но неможеш да го ползваш дори и с външна програма -нито снимки ,нито мп3 може да пратиш на друг телефон.Да не говорим като падне батерията вечерта и на сутринта алармата не звъни,това е един голям минус за мен! Има и други особености но сега не ми се пише...
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Според мен хората , които предпочитат свободата избират Андроид, останалите явно имат по консервативни или може би непретенциозни изисквания към ОС-а, която ползват :|.
Страшен телефон. Силно гледам към него за по - късно през тази година, но ще видим какви дефекти ще му намерят :) . Единствено ме притеснява, че ще е доста чуплив. Едно изтърване и го измиташ с метлата :) .
mod edit: off topic.
vladovn
vladovn
Ползвам Андроид от доста време, в момента съм с 4.1.2 на i9100, следователно достатъчно бърз телефон дори и в днешно време нищо, че скоро прави 2 години от както е излезнал от завода, но за съжаление мога да кажа, че забиванията на ОС, лагванията и прочие са ЕЖЕДНЕВИЕ и това е за всеки Андроид потребител. Жалко,тъй като толкова възможности за модифициране няма никъде другаде, лакомията за памет на Андроид става все по-голяма и по-голяма, хората на 512 РАМ си подкарват XP, това тук се мъчи с 1ГБ И двуядрен проц! Казвам това, като съзнавам, че ARM архитектурата няма нищо общо с x86...WP - да ограничена и затворена ОС, но пък действа светкавично бързо и може би няма да доживеем някой да види лаг на WP. Вече си има доста избор от игри и приложения, страничните сайтове също се разрастват и пък и WP8 е малка крачка в правилната посока според моите виждания.iOS няма кво да коментираме, те там са друг свят, 90% от apps са платени, а пък и като телефони не ме кефят. Андроид започва да ме разочарова все повече и повече, къде отиде Project Butter, къде е ползата от него? Днес пускам Мini Motor Racing, като в background съм си пуснал интернет радио и браузърът ми е отворен и тел-а се рестартира поради недостиг на памет! За какво говорим. Ако пусна само играта върви перфектно. Някой каза нямало избор на различни ROM-ве за другите ОС, че за какво са ти, на 80% съм ги ползвал всичките от най-известните и все има купища проблеми, или SystemUI stopped, или проблеми с WiFi, или не може от маркета да теглиш, бавни boot times на тел-а и т.н., никога един custom ROM няма да го направят стабилен колкото стоковия. Наскоро в xda в темата на Resurrection Remix един пита: Имам много бавни стартъп времена с тоя РОМ, нормално ли е, оня dev-а мълчи игнорира го. Да пита мен, позлвал съм я: 1 минута, че и повече не ти мърда при рестарт да седи на логото, при положения, че сега с 4.1.2 официален тест РОМ за i9100 от Самсунг стартира за 30сек. хах
Точно за това говорех по долу в коментарите ми,но ме мързеше да пиша и да обяснявам за какво иде реч.Но ти доста точно си описал как стоят нещата с андроида.Но може ида се оправят нещата по натам кой знае.
-
[Quote]ами аз пък съм с Лумия 920 и нямам проблеми с изпращането и приемането по блутут. Само нещо немога да си сложа песен за звънене, направих си песен под 40 секунди и под един мегабайт, но нещо пак нестава..[/Quote]
Много ми е интересно как пращаш по блутута файлове като от Майкрософт са забранили да има трансфер на данни през блутута(woo)
Много ми е интересно как пращаш по блутута файлове като от Майкрософт са забранили да има трансфер на данни през блутута(woo)
-
- Регистриран: 23 ное 2012, 15:37
vladovn
vladovn
-
vladovn
vladovn