Xperia U
Re: Sony Xperia U
Здравейте утре ще ми докарат телефончето:)Искам да попитам телефона с Андроид 2.3 ли е или с 4.0.Ако е с 2.3 1 ..хубаво ли е да го ъпна на 4.0 и как става(има ли минуси?) благодаря!:)
за сега гледам има май само упдейт до 2.3.7
-
- Регистриран: 10 сеп 2012, 01:12
kak da go porucham ;??
1.60+ SAR при положение че на Галакси С2 е под 0.3, на С3 е 0.3+. Не мерси това не е моят телефон. Японците да си се облъчват с него...и да им космясват зъбите. Подобни телефони трябва да се забранят със закон или поне да пише с големи букви да не се подаряват на деца и подрастващи.
Sony Xperia U- HTC
Според вас кой в по добър Sony Xperia U или HTC Desire S като по характеристики дизайн и каквото се сетите:) чудя се кой да си взема
Re: Sony Xperia U- HTC
HTC DS най-евтино струва 450 лв. - процесора е едноядрен и стар, но има повече рам. Има алуминиев корпус, което за мен е +, но през зимата може да ти измръзне ръката. Няма да получи официален Android ICS - опасност да си брикнеш телефона, ако не разбираш и пипаш. Все пак HTC са здрави!
Sony XU - ~325 лв. - 125 лв. - за мен това са 6 месечни такси - процесора е двуядрен и нов, но има по-малко рам. Не са се доказали още тези от ST Ericsson - тепърва пробиват. Пластмасов корпус -, + през зимата. Ще получи официален Android ICS. Чувам, че им горят разни чипове и седят по сервизите.
Моят съвет - Sony Xperia P - 495 лв. - 45 кинта (от HTC) не са болка за умиране, но сериозна разлика с Sony XU - повече рам и по-як дисплей - qHD, по-яка камера. CPU същото като на Sony XU. Алуминиев unibody корпус. NFC. Всички нови технологии за 500 лв. Ще получи официален Android ICS.
Един съвет - преди да се решиш на покупка влез във форумите на производителя, където се оплакват потребителите:
Sony XU - ~325 лв. - 125 лв. - за мен това са 6 месечни такси - процесора е двуядрен и нов, но има по-малко рам. Не са се доказали още тези от ST Ericsson - тепърва пробиват. Пластмасов корпус -, + през зимата. Ще получи официален Android ICS. Чувам, че им горят разни чипове и седят по сервизите.
Моят съвет - Sony Xperia P - 495 лв. - 45 кинта (от HTC) не са болка за умиране, но сериозна разлика с Sony XU - повече рам и по-як дисплей - qHD, по-яка камера. CPU същото като на Sony XU. Алуминиев unibody корпус. NFC. Всички нови технологии за 500 лв. Ще получи официален Android ICS.
Един съвет - преди да се решиш на покупка влез във форумите на производителя, където се оплакват потребителите:
-
- Регистриран: 15 яну 2013, 19:07
телефона не е никак лош за тези пари и параметрите които има ползвам го от 2-3 дни и съм много доволен(yes):D когато пусна усветлението на екрана копчето на камерата свети само половината и при вас ли е така кажете благодарйа предварително
Re: Sony Xperia U- HTC
HTC Desire S от 09.2012 има официален ъпдейт за ICS (yes)
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn