Xperia P
Re: Sony Xperia P
Изчетох доста оплаквания от този телефон. Искам да попитам има ли някой, който може да заяви, че е ползвал телефона повече от месец, два и все още телефонът му работи перфектно както си трябва?
По принцип моделът е проблемен- най-често срещаните са: Не работещ сензор на дисплея при входящо повикване, скърцащо и нестабилно долно капаче, слаба батерия, лесно повреждащ се микро сим слот, нестабилен софтуер. Ако се купува трябва да е произведен след 25 седмица, повечето проблеми са изчистени. Очаква се и ъпдейт до JB 4.1.2 като с него да се оправят и софтуерните бъгове.
Вероятно няма никой, който да се похвали със 100% работещ телефон. Жалко! А как да разбера телефона, който евентуално ще копувам дали е след 25-тата седмица или преди това?
Трябва да свалиш долното капаче с надпис Xperia и на бялата лепенка с надписи търсиш да пише 12W25 (12 е годината на производство, а W е седмицата)
Благодаря за полезното инфо! Не знам дали ще се реша да го взема този телефон, не ми се занимава да го нося по сервизи нямам време и нерви. Като гледам няма никой, който да е заявил, че телефона му работи като нов явно са доста бъгави машинки. А иначе са доста красиви, жалко!
Имам телефона от 3-4 месеца и нямам подобни оплаквания. Само един път нещо отказа екрана ама при рестарта всичко се оправи и един път покритието изчезна, което пак след рестарта се оправи. Иначе за мен единствения недостатък е когато някой ти звъни и отговориш на повикването и има едно забавяне за 1-2 секунди в които и да говориш човека отсреща няма да те чуе. Определено не съжалявам че го взех ;)
Имам телефона от почти 1/2 година и не съм имал абсолютно никакви проблеми с него. Фрийзвал е 1-2 пъти но нищо сериозно, което да го нямат и другите телефони с Андроид. Мое мнение е, че който се сдобие с това телефонче, ще остане изключително доволен от него.
-
- Регистриран: 11 яну 2011, 00:00
+1 Телфона е уникален!
Е това вече е съвсем друго! Малко положителни мнения за използването на телефона без бъгове и проблеми. А някакви проблеми с изтъркване на боята при сивия и при черния? На кой му се трие и на кой - не? Мерси за отговорите!
Аз си купих силиконов калъф точно по тази причина- да не ми се изтърка случайно покритието защото нося телефона си винаги в джоба си а и така ми стои по сигурно в ръката :)