Xperia Z
Sony Xperia Z
Собственик съм на xperia z от 2 седмици и искам да споделя няколко неща. Първо телефона работи доста добре и бързо, като са включени много приложения (над 20) малко лагват началните екрани но като гледах представянето на S4 лагваше по същия начин, надявам се като излезе ъпдейта до 4.2.2 да е по добре. Камерата е доста добра и нямам забележки към нея, като се натиска дисплея при мен не излизат черни петна. За прословутия фабричен "screen protector", като се свали предния наистина пада логото "sony'' но протектора иначе бързо се захабява и надрасква (моя издържа 4 дни и го махнах), стъклата сега нямат надрасквания и се чистят много по лесно (ако не стане с кърпичка много добре се мие под чешмата) и според мен телефона без фабричното фолио изглежда по добре. Дисплея си е много добър и ярък (няма нищо общо с това което дават по клиповете стига да се настрои в автоматичен режим и максимална яркост).(yes)
Re: Sony Xperia Z
Цитат:
\" малко лагват началните екрани но като гледах представянето на S4 лагваше по същия начин, надявам се като излезе ъпдейта до 4.2.2 да е по добре\"
-Едва ли...лагването си е част от Андроид. Аз съм свикнал вече и си живея с него.(woo)
\" малко лагват началните екрани но като гледах представянето на S4 лагваше по същия начин, надявам се като излезе ъпдейта до 4.2.2 да е по добре\"
-Едва ли...лагването си е част от Андроид. Аз съм свикнал вече и си живея с него.(woo)
А защо просто не изчакаме ZL вместо да си взимаме Z?
От първият момент, когато ги показаха двата тела ZL ми допада много повече.
Характеристиките им са еднакви, а на мен стъклен смарт и водоустойчивост не ми трябват.:)
От първият момент, когато ги показаха двата тела ZL ми допада много повече.
Характеристиките им са еднакви, а на мен стъклен смарт и водоустойчивост не ми трябват.:)
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Колеги някои знае ли дали батерията се сменя в сервиз? Някои подкара ли а dobe flash player и с кои браузър
Вече има \"внезапно умрели\" телефончетата от модела, така, че по-полека с надъхването и суперлативите...
Ами видях ги днес на живо...подържах го...разцъках с него....и честно казано на външен вид не ми хареса...на картинка изглеждаше по добре.... за мен HTC One е в пъти по добре като дизайн... :|
http://mobiltelefon.ru/post_1364548679.html
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Взех си го преди няколко дни. Имам един въпрос, може да Ви се стори странен, но не мога да разбера как се осъществява видео разговор. Струва ми се повече от абсурдно, но възможно ли е да няма такава опция?