Xperia Z
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Re: Sony Xperia Z
Инсталирай си скайпа и ще стане възможен видео разговора през Wi-Fi. А за 3G видео разговор не знам дали е възможен през нашите GSM оператори.
Става и през мрежата на оператора. Дори с изчерпан лимит.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Инсталирал съм си го Скайпа и знам, че може през него. Интересувах се конкретно за 3G видео разговор. Мерси за отговорите.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Първо трябва да си активираш услугата "видеоразговор", поне при мтел(през мтел+) иска активация(при глобул май тръгваше при активация на GPRS).
Второ като влезеш в контакт от телефонната книга под номерата които си записал за контакта има още един ред "видеоразговор".Като го избереш ще ти даде кой номер да избереш за видеоразговора.На диалера в ляво от слушалката също има бутон "видеоразговор".
И трето отсрещния контакт също трябва да е активирал услугата.
Второ като влезеш в контакт от телефонната книга под номерата които си записал за контакта има още един ред "видеоразговор".Като го избереш ще ти даде кой номер да избереш за видеоразговора.На диалера в ляво от слушалката също има бутон "видеоразговор".
И трето отсрещния контакт също трябва да е активирал услугата.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Ами активирал съм я още през 2006 г.:) И досега съм я ползвал с други телефони. Не знам, аз ли не виждам, но под номерата на контакта нямам ред \"видео разговор\" В ляво от слушалката също не намирам такава опция. Между другото пробваха да ми звъннат от друг телефон с активирана услуга (и двата бяха в 3G мрежа) и не стана свързването.
Ок, мерси за инфото
Ок, мерси за инфото
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Или нещо в настройките не ти е наред или при сонито е по различен начин защото ти казах как е за самсунг.
[Quote]и не стана свързването.[/Quote]
Ааа мобилните данни включил ли си?
Предната камера работи ли ти?
[Quote]и не стана свързването.[/Quote]
Ааа мобилните данни включил ли си?
Предната камера работи ли ти?
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
-
И мобилните данни пуснах.
Работи си предната камера.
Както и да е... Може да звънна на Смарт линията на \"Мтел\" да чуя какво знаят по въпроса.
Работи си предната камера.
Както и да е... Може да звънна на Смарт линията на \"Мтел\" да чуя какво знаят по въпроса.
-
- Регистриран: 02 сеп 2011, 10:56
Хора не знам какво се оплаквате от този телефон, но до момента се продава буквално за секунди. В цяла София има недостиг на телефони, като дори операторите записват номера и звънят на клиентите за да им кажат кога ще бъде доставен по магазините.
Имам този телефон вече повече от месец. Провел съм 2 разговора със Sony България и съм разменил няколко мейла с тях по този въпрос. Установи се, че цялата Android серия на Sony и SonyEricsson не потдържа видеоразговор през \"мобилната централа\". Понеже накрая им обясних, че по-старите телефони ги давам на роднините и нека да ми обяснят как да проведа видеоразговор към Xperia X1, или K810, или LG Arena, то тогава ме разбраха какво ги питам. Обикновенно при всеки мой разговор със Sony България ми се цитират неща които мога да прочета от инструкциите, то този пък се разбрахме питането ми да бъде предадено на отдела за разработки за Android. Все пак им напомних, че конкурентни фирми потдържат тази функция, например Samsung, LG и Nokia. Сега да видим дали ще има тази функция при следващия ъпдейт. Ако скоро няма резултат, пак ще им напомня за себе си.
Това за кой мобилен оператор е ? При всички мрежи в БГ ли не работи ?