Xperia SP
Re: Sony Xperia SP
С цената обаче от Сони доста се изложиха, 419 евро за тоя телефон са прекалено много, като се има в предвид, че не предлага кой знае какво.
Знае ли някой точната му цена-примерно в Технополис(yes)
И в Техонополис не му знаят точната цена защото не го продават още.
И сам можеше да го провериш при положение че явно имаш достъп до интернет ;)
И сам можеше да го провериш при положение че явно имаш достъп до интернет ;)
http://www.amazon.com/Sony-Xperia-Factory-Unlocked-Shipping/dp/B00C57U8DK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1371568757&sr=8-1&keywords=Sony+Xperia+SP Което иде реч 4е с поръчка и доставка идва на 625,20 лв
Само че не забравяй митницата и 20% ДДС. И цената става 750лв.минимум. При това положение по-добре от Глобул/Германос (749лв.)
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
А най-добре гет.бг, т.к. там цената му е 639лв.
Вчера го разцъках в Германос, хареса ми, въпреки че ми се видя доста тежичък.
Някои вече да го има, за да каже мнение и след като го е ползвал известно време? Мисля да го взема, само чакам да го пуснат и другите оператори
Някои вече да го има, за да каже мнение и след като го е ползвал известно време? Мисля да го взема, само чакам да го пуснат и другите оператори
Тежичък е, но не в негативен план, просто някак, стои \'солидно\' в ръката. А иначе в Бургас без договор и отключен към всички оператори го има на 610 лв. ;)
Колебая се между този модел и Sony Xperia Acro S. Какво ще ме посъветвате? Има ли някой , който да изкаже мнение
Взех го на лизинг от М-тел точно преди 1 седмица. За сега е добре. Батерията е ок.
GPS работи перфектно с iGO PRIMO, NAVIGON,Sygic GPS Navigation 14.0.0 Beta 3, Waze.
Прави прилични снимки. С мобилния нет на М-тел на открито работи доста бързо.
Нямам никакви оплаквания за сега. Като за 18,90 на месец е доста добре.
За въпроси [email protected]
GPS работи перфектно с iGO PRIMO, NAVIGON,Sygic GPS Navigation 14.0.0 Beta 3, Waze.
Прави прилични снимки. С мобилния нет на М-тел на открито работи доста бързо.
Нямам никакви оплаквания за сега. Като за 18,90 на месец е доста добре.
За въпроси [email protected]