Xperia V
-
- Регистриран: 25 яну 2013, 18:41
Re: Sony Xperia V
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Разбрах защо като го тествах на пряка слънчева светлина не се задейства опцията \"Адаптиране към условията на осветеност\", защото тази опция за този телефон е абсолютно не нужна поради факта , че същия няма сензор за осветеност :S. Има само сензор за близост, уви. Чудя се дали и на Xperia Z липсва този сензор?
-
Днес питах глобулци дали има начин да се прекрати дневния достъп за мобилен интернет чрез тях. Отговора беше, че може, чрез изпращането на sms на 1551 с думата Stop. Това го направих и ми изпратиха смс, че е прекратен дневния достъп. Сега се надявам вече като включвам GPS-а да не ме скубят без мое разрешение както го правеха до сега.
Страотен е ,някакви впечатления относно батерията ?
-
Ако се използва предимно за едночасови разговори на ден издържа едвам до три дни, но ако се използват мобилен интернет ,Wi-Fi, игри и филми както аз правя си го зареждам всяка вечер. Тествах го по време на отпуската ми в басейн с водни пързалки, отлично се представи, т.е. клипчетата, които заснех дори и под вода са страхотни, но ми направи впечатление , че трябва да мине известно време докато водата попаднала при микрофона и високоговорителчето се изпари. Така , че да не си помислите , че се е прецакало говорителчето като искате да видите резултата от подводните клипчета, защото ще чувате пръщящ звук.
Мерси за отговора ,аз вече знам колко държи от личен опит :P ,щеше да е по-добре с малко по-голяма батерия ,иначе много добро телефонче ,а относно водоустойчивостта този телефон направи голяма реклама на SONY след случката с таиландеца :)
-
Здравей и честито. Каква случка??? Какъв тайландец???
http://inews.bg/%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD-%D0%B8%D0%B7%D0%B3%D1%83%D0%B1%D0%B5%D0%BD-%D0%B2-%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D0%B0%D0%BD%D0%B0_l.a_i.299023.html
Mисля ,че статията е показателна за качеството на продукта :)
ппс: тайванец е бил ,моя грешка :)
Mисля ,че статията е показателна за качеството на продукта :)
ппс: тайванец е бил ,моя грешка :)
-
Изумен съм, браво на японците и по-точно на SONY. Невероятно племе са.(yes)
Според теб по-добър ли е от Acro S?