Xperia Z1 Compact
Re: Sony Xperia Z1 Compact
Камерата е идеална.
Батерията също ме впечатлява.... въпреки че е само 2300Mah.
Цветовете са супер реалистични (нито са пренаситени, нито са твърде бледи).
Ъглите на виждане на дисплея са по-малки, което за мен лично отново е плюс :-) Телефона си ми е лична вещ и не винаги искам всички около мен да виждат точно какво правя с него.
S4 мини е супер орязан сравнение със Z1 compact.
Батерията също ме впечатлява.... въпреки че е само 2300Mah.
Цветовете са супер реалистични (нито са пренаситени, нито са твърде бледи).
Ъглите на виждане на дисплея са по-малки, което за мен лично отново е плюс :-) Телефона си ми е лична вещ и не винаги искам всички около мен да виждат точно какво правя с него.
S4 мини е супер орязан сравнение със Z1 compact.
Има ли значение картата памет, когато е Class 10, но едната прехвърля с 20mb/s, а другата с 30mb/s (максимални) ? Става дума за 32гб, ако има значение.
Това Сони май ще се окаже Ябълката на раздора :D Дочувам, че всички Моб. оператори, го предлагат на корпоративните си клиенти на доста атрактивни цени. Във Виваком-ска оферта, ми го предложиха познати за 690 лв. с гаранциите му там и т.н. Проблема е че аз съм към Глобул, а след разкодиране...., няма гаранция :)
И кой ти каза, че е кодиран? Виваком не си кодират телефоните, май само Мтел останаха да се гаврят така с клиентите си. :D
Грешиш. Кодирани са, проверих. Свързах се с фирмата на която са оферирали, те с Виваком и те така:) Но, интересното е че миб.оператори виждат допълнителни печалби от продажбата на такъв тип телефони \"уж за фирмани цели\". Между другото и Глобул правят същите номера.
Аз попитах в офис на Виваком точно това, дали са кодирани или не. Отговора беше, че не са. Нямах възможност да пробвам с моята карта / на Мтел съм/ , защото е в nano sim размер. Вече ако продавач консултантите лъжат или не са наясно е друга работа.
И аз днес го хванах в ръка и определено е удобен.Това,което ме притеснява е камерата,защото при заснемането на тъмен участък през деня в снимката се получава едно бяло петно като мъгла :|
Споделете дали сте го забелязали и Вие ?Софтуерно със следващата версия дали ще се оправи проблема ?
Споделете дали сте го забелязали и Вие ?Софтуерно със следващата версия дали ще се оправи проблема ?
Който го има да сподели мнения, батерия, екран, бързина на софтуера?
MapTo_D
Отговорът които получих е: \"Тъй като това са преференциални цени на телефони, предназначени за фирмено ползване им слагаме кодировка\". Кой прав и кой лъже, не смея да твърдя. Факта, обаче е че този телефон може да има отлично бъдеще в България, стига да успеят да му понамалят цената за масовия потребител
Отговорът които получих е: \"Тъй като това са преференциални цени на телефони, предназначени за фирмено ползване им слагаме кодировка\". Кой прав и кой лъже, не смея да твърдя. Факта, обаче е че този телефон може да има отлично бъдеще в България, стига да успеят да му понамалят цената за масовия потребител
Телефона е много добър, качеството на материалите е много добро. Стои много добре в раката и е водоустойчив, което си е предомство :)