Xperia Z1 Compact
-
- Регистриран: 30 окт 2013, 15:38
Re: Sony Xperia Z1 Compact
Еми хора ползвате вибер..а пък sony телефоните софтоера е толкова еднакъв..!!кво не му Разбира те...??? Изкючвай те лаифито-подсветката...и зареждайте го до сутринта..и батерията..до вечерта ще еее на 96%аЗ съм в момента с XPERIA SP..и е така..това ми е 5тото sony ....a ako изкате телефон бърз супер одобен и със много издражлива батерия ползвайте galaxsi s4 nod 3 ili lg g2 kakto i galaxsi s 3 дабест са...до 1дин са ги ползвалл...
К`во казваш, толкова многоточия и удивителни и ти се загуби смисъла нещо, пробвай пак ако обичаш. :X8)
От 4 дни го ползвам и горещо го препоръчвам за хората, които могат да отделят пари за този апарат. :) До момента не съм успял да го забия или блокирам от приложения, тоест[B] в софтуерно отношение от Сони са се постарали[/B].[B] Камерата е идеална, както на тъмно така и на открито [/B]прави перфектни снимки [B]минус е, че няма хардуерна стабилизация на оптиката[/B]. [B]Батерията издържа сравнително дълго време[/B], щом за първия ден не можах да го изцедя, а едва на втория следобед се наложи да го заредя, значи е добре /[B]първи ден буквално ми беше през пет минути в ръката/.[/B] Като цяло - заслужава си! :D
Относно Z1 Compact не си ли забелязал при снимане на тъмно едно бели петна все едно снимката е направена в мъгливо време ?
Аз снимах с една мостра в магазин и го забелязах това нещо..на какво може да се дължи-настройки на камерата или нещо друго ?
Аз снимах с една мостра в магазин и го забелязах това нещо..на какво може да се дължи-настройки на камерата или нещо друго ?
Светкавицата е много наблизо до самата камера и когато снимаш на тъмно в момента на снимането камерата \"вижда\" светлината от светкавицата. Това не е моя теория бях го гледал в някакво ревю и не мога да твърдя, че е вярно, но изглежда логично...
Нека споделят всички които го имат и вече са направили по някоя снимка (yes)
Никой не споменава за снимките на тъмно до момента .....
Никой не споменава за снимките на тъмно до момента .....
Телефона има ли залепен фабричен скрийн протектор?
http://www.androidbg.com/forum/topic81608-vpros-otnosno-xperia-z1-compact.html
Доста се колебая между Сони Компакт и Айфон 5ес. За много отговора е ясен и биха предпочели Ейпъл, но вече се замислям какъв е смисъла. Бтарията на Сонито издържа доста повече часове в режим на работа и говорене, камерата на всички тестове е по слаба на айфон-а, на дроп тестовете Сонито пак по-добре се представя :D Че и на всичкото отгоре е водоустойчив, а аз живея в чужбина където през ден вали и няма да ме е страх да го намокря. Плюсовете на Ейпъл като че ли се изчерпват с външния вид, Сири и сензора за пръстови отпечатъци (който на доста не се харесва). До 2 дни ще съм решил, засега клоня към Експирията, ако го взема ще напиша подробно за снимките и това което не ми харесва, понеже си падам голям критик. :D
Някой знае ли, дали има пауза на камерата когато прави клипове ???