Xperia Z1 Compact
Re: Sony Xperia Z1 Compact
Има фабрично залепен протектор, но имай предвид, че като се премахне заедно с него махаш и логото на Сони.
то няма за какво да го махам,щом има е добре,а на гърба дали има някакво защитно покритие...
Това, че има фабрично сложен скрийн протектор не значи, че не можеш да сложиш и друг отгоре. Тоя като се надраска и се наложи да го разкараш ще ти замине логото SONY, после оригинален такъв не можеш да намериш никъде. На гърба няма фабрично залепено нищо, а се драска лесно. Аз за това съм още с лепенката, с която излиза от кутията, утре чакам да ми доставят фолио и за гърба на телефона и да ми е мирна главата. ;)
може ли да кажеш къде намери фолио за гърба,че да си поръчам и аз,иначе си взех за лицето на телефона....(yes)(beer)
и нещо друго да попитам,на мястото за микро sd картата има някакво листче с данни за телефона,трябва ли да го извадя за да поставя картата...
Понеже не намерих никъде - поръчах от Прода***ник. Пишеш xperia z1 compact и даваш да търси, там в обявите има човек, мисля беше от Стара Загора, който продава, поръчват се минимум 2 комплекта /обща цена 6 лв, включва 2 бр скрийн и 2 бр протектори за гръб/ и на следващия ден си ги получаваш. Вече е облепен от всякъде моя, има силиконов кейс, док станция, кожен калъф, днес ще има и карта 32 гб и мисля да приключа с аксесоарите. :D:D
чакай сега това листче с данни не е ли в мястото за сим картата? При сд-ито при мен няма нищо, но листа с информацията. за телефона не го махай, където и да е. Единствено много ме нервира писането с телефона и как се опитва да ме поправи докато пиша постоянно. Може и да го пробвам колко е здрав в земята скоро, много на умен се прави нещо.
Изключи екстрата \"поправяне при писане\" от меню-то, че така наистина телефона изглежда прекалено умен... :|
Натройки - Език и въвеждане - Коригиране при писане. Сложи отметка и да ти е мирна главата, не чупете хубавия телефон, не го заслужава. :D 8)
има ли значение дали ще се зарежда телефона на док станция или с зарядното и каква е тя защото се чудя дали да си взема док станция...