Xperia V
Re: Sony Xperia V
Здравейте, може ли да попитам как си актуализирате тела на мен ми дава че съм с версия 4.1.2 и че съм с най-новата актуализация :| А това е ясно че това не е най-новата :|
-
- Регистриран: 20 юли 2013, 00:00
Хора помагайте!!!! Ъпдейтнах онзи ден до най новия ъпдейт 9.2.А.1.210 и вече не мога да ползвам видео камерата!!! Дава ми Грешка, камерата е недостъпна... Не мога да пускам и предишно заснети клипчета.. помагайте...
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Хард ресет прави ли?
Преди това пробвай с изчистване на кеша и данните на камерата.
Преди това пробвай с изчистване на кеша и данните на камерата.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
Просто го изключи и после включи телефона :). При мен се получава този проблем поради това , че съм заснел видеоклип , който е препълнил паметта в телефона. Та най-вероятно трябва да прехвърлиш създадените вече клипчета някъде в компа ти например или да ги изтриеш. Аз трябва да си купя 32 GB карта памет и проблема ми ще е решен. Яд ме е , че махнаха 640х480 резолюцията за видео заснемане, мен ме устройваше напълно.
-
Здравейте, има ново събитие относно телефона ми и то е свързано с предпазното капаче на USB-то. Поради почти ежедневното зареждане на батерията, силиконовото палче, което са сложили SONY за да придържа по-стабилно капачето за да не нахлува вода в телефона се скъса или по-скоро отлепи. Ако знаете колко съм обикалял из магазините да търся зареждащата док станция, точно поради опасенията ми , че това неминуемо ще се случи, но навсякъде ми казваха , че я нямат за този модел XPERIA V. Иначе пак си се затваря капачето плътно и без палчето, но истинския тест ще бъде след две седмици в басейните на Анталия :).
-
Здравейте, теста премина успешно :), но забелязах друг проблем. Когато преглеждам заснетото клипче се чува лек звук(бръмчене) от автоматичния фокус на камерата :S. Установих го , че е от автофокуса, защото ясно се забелязва, че докато се фокусира камерата бръмчи и чак след като завърши фокусирането спира дразнещия звук. Предполагам , че може би причината са многобройните изпускания на телефона , не ми се вярва да е от софтуера:|.
-
- Регистриран: 02 май 2013, 15:12
Това е бъг в новата версия 4.3. Между другото излезе ъпдейт 9.2.А.2.5 и работи най-добре от всички предишни версии досега. :)
-
Здравей KrasimirEtov, да разбирам ли , че и при теб го има този проблем с автофокуса!? И аз съм с последния ъпдейт, който си посочил, но проблема продължи да съществува и след него :S.
-
- Регистриран: 02 май 2013, 15:12
Да. И при мен го има проблема :). Също така понякога оставям телефона с 40-50% вечер и на сутринта батерията паднала на 20% с включен STAMINA, което е доста странно.
-
Ще пробвам и аз тази вечер в режим STAMINA и ще напиша какъв е резултата утре сутринта (yes). Такааа, погледнах телефона веднага щом станах в 9:00 часа сутринта и от 72% в 11:30 часа вечерта беше изтощена само 7%, демек показваше 65% батерията.