Xperia Z2
Re: Sony Xperia Z2
[B]Офтопик[/B]
Има разлика в издръжливостта на батерията при JellyBean и KitKat. За пример ще дам LG G2. Ревютата се правят в началния цикъл на устройства и много рядко се обновяват. Note 3 достигна до потребителите с JellyBean 4.3 версия на Андроид, докато GS5 стратрира с KitKat 4.4.2.
Има разлика в издръжливостта на батерията при JellyBean и KitKat. За пример ще дам LG G2. Ревютата се правят в началния цикъл на устройства и много рядко се обновяват. Note 3 достигна до потребителите с JellyBean 4.3 версия на Андроид, докато GS5 стратрира с KitKat 4.4.2.
От следващата седмица официално в магазините на М-тел! :)
Sony Xperia Z2
Нереална Цена 1300 лв. си е направо изнудване (angry) ......цена около 1000 лв. като за начало е добре.....при положение,че Z3 ще излезе лятото ;) .
Телефона наистина е скъп, но си струва според мен. Имам го от скоро и съм много доволен от него. Ако някой се интересува от нещо конкретно за телефона, може да попита тук. С удоволствие ще ви отговоря.
Цената е нереална и поради причината че таблета струва пак 1300лв .
Телефона е перфектен . Нямам никакви забележки .
Да го ползвате със здраве.Аз също имам мерак за този телефон, затова имам няколко въпроса:
1.Как се държи дисплея на пряка слънчева светлина?Гледах тест на който при пряка слънчева светлина стъклото имаше големи отблясъци и не се виждаше добре.
2.Радиото с RDS ли е?
3.Батерията как се представя?
4.Добър ли е звукът от двата предни говоритела?
1.Как се държи дисплея на пряка слънчева светлина?Гледах тест на който при пряка слънчева светлина стъклото имаше големи отблясъци и не се виждаше добре.
2.Радиото с RDS ли е?
3.Батерията как се представя?
4.Добър ли е звукът от двата предни говоритела?
Всичко му е 6 . Няма да съжаляваш , ако го вземеш . Лично аз съм очарован .
Изобщо не задавай подобни въпроси тук...
Всеки си има собствено мнение и пристрастия за да бъде обективен отговора му...
Особено, пък притежателите му...
Иди го виж на живо и тогава преценяй, щото от чужди очи, уши и уста най-вече на своите трябва да разчиташ...
Всеки си има собствено мнение и пристрастия за да бъде обективен отговора му...
Особено, пък притежателите му...
Иди го виж на живо и тогава преценяй, щото от чужди очи, уши и уста най-вече на своите трябва да разчиташ...
Да така е Сони дръпнаха яко с Z2 а лятото Z3 ще избие рибата :D . Много Фенове на Самсунг са разочаровани от S5 тъй като са очаквали за тази цена нещо по-качествено и по-премиум ( говоря за материалите от,който е направен, а за батериатя и издражливостта .....да не говорим...пак са назад от Сони) . Иначе и двата телефона Хардуеърно са Добри но все пак във всичко друго Сони е една крачка напред (yes) .