Xperia Z1 Compact
Re: Sony Xperia Z1 Compact
СОФТУЕР
Версия на Андроид
4.4.4.
Версия: 14.4.А.0.108
Софтуерен ИД
D5503 R4C
Версия на Андроид
4.4.4.
Версия: 14.4.А.0.108
Софтуерен ИД
D5503 R4C
Ще трябва да изчакаш L-ката, в него ще са оправени 19 проблема от 4.4. Идея си нямам защо не ги пускат като FIX за 4.4, въпреки че XDA-то им помагат много...
Възможно ли е да от използването на някоя от програмите, които съм инсталирал, например Clean Master или други подобни?
НЕ, в XDA има обширна тема за твоят смартфон, ако не ти е проблем английският - прочети я ;)
Приятелю,картата е 64 гб.но кой клас е?Ако е по нисък от 10 най-вероятно от нея ти е проблема.
Клас 10 е, но не ми е ясно защо избирателно не може да отвори някои снимки или пък снимки, които вчера е отварял днес не може. Реших да пробвам да ги записвам в паметта на телефона и след това да ги прехвърлям на картата, пък ще видим.
Здравейте, тъй като дъртата ми Nokia N8 се скапа :D , ще ми трябва нов телефон. Z1C много ми харесва, като дизайн, характеристики, размер, въобще всичко...... Но ме притеснява този проблем със загряването, който го има при оригиналния Z1, че и при Z2. Искам да по попитам собствениците на Z1C, дали това прегряване се среща при компакта и кога при какво ползване? Друго което ме интересува е как се справя GPS-a, тъй като често ще го ползвам за навигация?
Благодаря.
Благодаря.
По-добре си вземи Z2.
То на компакта продължават да му държат супер високи цени.
То на компакта продължават да му държат супер високи цени.
Телефона го ползвам повече от месец и за сега се държи изключително добре / с изключение на това което съм описал по-горе /. Бърз е всички приложения вървят леко, вградената навигация работи много точно, за всеки случай съм качил и sygic, която също се справя отлично. Не го държа постоянно в ръце, но не съм забелязал да загрява особено. По отношение на избора между Z1C и Z2 трябва сам да решиш, при мен решаващ бе размера и това, че е доста по-удобен за носене и работа с една ръка. Дано съм ти бил от помощ.
Да и при мен решаващ е размера, харесвам по компактни телефони и за това предпочитам Z1C пред Z2. Вградената навигация работи ли в офлайн режим, питам защото нямам никакъв опит с андроид и не знам как стои въпроса с навигацията? С N8 беше лесно "Nokia maps" работеше доста добре без да изисква интернет. Иначе твоят проблем със снимките, оправили се?
Благодаря.
Благодаря.