Xperia V
-
- Регистриран: 29 мар 2014, 19:59
Re: Sony Xperia V
bqh na more izpusnah si telefona - sony xperia v, vuv vodata i sega ne iska da se vklu4i :S
ina4e vsi4ko mu e 6 :)
ina4e vsi4ko mu e 6 :)
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
От написаното разбирам, че си го изпуснал в морето и веднага си го извадил и подсушил. След като си се върнал от там обаче телефона изведнъж спира да работи, така ли е?!
Имам същия проблем ,но при капачето на слушалките ,скъсано ми е половината от черното уплътнение ,даже преди време беше влязла вода и се наложи гаранционно обслужване ,предполагам ,че оттам се е намокрил ,та ако някой има идея откъде да си намеря такова капаче да каже ,ще съм му много благодарен !
-
А там в сервиза не видяха ли въпросното предпазно капаче на слушалките, че е за смяна? Явно не са щом не е подменено(angry).
Попринцип ,като описвах гаранцията не написах ,че уплътнението е нарушено ,защото се притеснявах ,че може да не я признаят ,при условие ,че съм го намокрил при такива обстоятелства ,а аз тогава само го бях измил ,като уж внимавах ,но уви... Така де ,радвам се ,че поне го оправиха тогава ,а сега гледам капачета има в някои сайтове ,но идват около 20 долара ,а ми се струва нереално една пластмаска с малко силиконче да струва 30+ лева...
-
Здравей, радвам се , че са го поправили:). Преди два дни получих поредно ъпдейтче предназначено за видеплеъра, а преди месец ли беше за аудио плеъра, но за проблемната камера не пращат ъпдейт?! Снощи снимах клипче в Бургас на един концерт с нашите млади български звезди Михаела, Жана, Вензи и т.н. и незнайно защо фокуса изчезва и се оправя чак след около минута време, което е недопустимо според мен. Друг проблем с камерата е това , че понякога искам да снимам и ми се появява надписа \"Камерата е недостъпна\" и единствения начин да я подкараш е да рестартираш целия телефон(angry). И третия проблем с камерата е дразнещия звук на автофокуса, който се чува на вече направеното клипче. Да не би само при мен да съществува този проблем с камерата? Надявам се да споделите наблюденията ми, т.е. да напишете дали и при вас ги има тези проблеми с камерата :).
-
- Регистриран: 02 май 2013, 15:12
Да. И при мен се появява този проблем \"камерата е недостъпна\" от време на време. Оправя се само след рестарт. Едва ли скоро ще го оправят тъй като сони прекрати поддръжката на Xperia V, но това не значи, че никога няма да пуснат фикс.
-
Щом пращат, както ти казваш, "фиксове" значи не са спрели все още софтуерната му поддръжка.:) Надявам се да пратят фиксче и за камерата най-сетне(angry).
-
- Регистриран: 29 мар 2014, 19:59
когато си изтървах телефона в морето водата не "влезе" в телефона през капачето на usb-то или капачето за слушалките...а през отвора на камерата , когато го подсушавах камерата беше мокра и предполагам че през някой отвор покрай камерата е влязла вода и в самия телефон ..