Дори вградената навигация може да работи офлайн, ако предварително при достъп до wi fi му зададеш маршрут и после го запаметиш. Имай предвид обаче, че дори онлайн навигацията не изисква кой знае колко трафик, приложенията при Андроид с тяхната постоянна актуализация изискват доста повече интернет като обем. Допълнителната навигация която свалих от магазина може да работи офлайн, но не е съвсем пълна /няма накой глезотии/, това е за да те накарат да си купиш пълната версия. Ако намериш някой приятел, който да ти качи хакната навигация с необходимите карти е дори по-добре, защото при тях обикновено има и камерите за скорост и полицейските постове. По отношение на снимките след онзи път повече не се е случвало и апарата се държи много добре, но те съветвам, ако се спреш на който и да е от телефоните, подробно да му разучиш камерата, за да можеш наистина да използваш пълната му функционалност.
Успех.
Xperia Z1 Compact
Re: Sony Xperia Z1 Compact
За Навигация аз ползвам IGO, като работи без интернет и има всички държави и постоянно си ги обновявам. Иначе и Garmin може да се ползва също с много добри карти и работи без интернет. Тези са най-добрите за нашите телефончета.
Нещо стана на power бутона, стои като хлътнал, почти всеки път сработва, но абсолютно не е като преди, няма го това чеувство, че натискаш бутон. Някой с такъв 'проблем'? Доста е дразнещо, телефона не е изпускан, неразличим от нов е с още година гаранция, дали ако го занеса ще го вземат за ремонт? :|
Счупих си дисплея. Моля, посъветвайте ме къде да ми го сменят. Искам да е оригинален и да ми се гарантира, че отново ще си е водоустойчив. От Вивател ме посъветваха да не им го давам на тях, макар че те ми го продадоха. Каква е цената и къде е най-добре да го занеса, ако имате опит с този проблем? Благодаря предварително!
Re: Re: Sony Xperia Z1 Compact
От кой град си?
Най-добре е във фирмен магазин на Сони наречен - Sony Center
Най-добре е във фирмен магазин на Сони наречен - Sony Center