Xperia Z3
Re: Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z3
Аз не съм запознат с този проблем. Имах проблем с горния говорител, но се оказа, че е софтуерен недостатък (Clear Audio+ функцията трябва да е изключена), който се надявам с новия Андроид да бъде оправен. За стъклото обаче не съм чувал и нямам никакъв проблем засега с това.
Re: Sony Xperia Z3
за пореден път разочарован от Сони. Снощи да покажа да приятелите ми водоустойчивостта го потопих за секунди във вода, резултата 2 часа по-късно ме уби направо. Камерата беше цялата покрита с вода отзад, показваше ми че сим карта няма, а слушалките свързани?! Като дръпнах капачето за сим потече малко вода...за втори път се разочаровам след комичния модел Z1 compact с неговия супер слаб високоговорител и срамен за подобен на времето си ,,флагман,, звук през слушалките. Клапаните бяха перфектно затворени преди потапянето, а телефона съм го пупил чисто нов така че внимавайте! Естествено че няма да им вървят продажбите както трябва, на всеки модел нещо му куца сериозно, направо съм бесен!!!
-
- Регистриран: 03 авг 2009, 09:07
Здравейте, искам да ви помоля за мнение. Колебая се много межу Z3 и М8. Фен съм на HTС, но не знам какво да очаквам от SONY
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Re: Sony Xperia Z3
Колега
Защо е трябвало да им показваш . Не им вярвай на рекламите . Пази си техниката . Нали знаеш че водата и трябва само дори мъничък процеп да навлезе.
Това ми мнение не конкретно към апаратите на сони а към всички такива които се водят водо и удароустойчиви от всички марки.
Има разбира се телефони CAT и още една марка ( не си я спомням сега ) Те са за екстремни условия но не съм ползвал такъв и не мога да кажа .
Защо е трябвало да им показваш . Не им вярвай на рекламите . Пази си техниката . Нали знаеш че водата и трябва само дори мъничък процеп да навлезе.
Това ми мнение не конкретно към апаратите на сони а към всички такива които се водят водо и удароустойчиви от всички марки.
Има разбира се телефони CAT и още една марка ( не си я спомням сега ) Те са за екстремни условия но не съм ползвал такъв и не мога да кажа .
Имам Сони Z3 и това е най-добрия телефон който съм имал. А съм имал каквито в сетиш топ модели. А ти ако искаш си го мокри :-)
Да, прави сте, аз съм си тапака :) А между Зет 3 и ем 8, мисля че сонито ще ти допадне повече. Минусите на ХаТеСето са камерата и по-слабата батерия. Сонито пък има по-слаб звук през говорителите и по-слаб през слушалките. Като изключиш и предната камера, всичко друго е в полза на Сони. Имал съм ги и двата, сега съм с Айфон 6 :D
-
- Регистриран: 24 окт 2008, 17:47
Ти провери ли капачетата преди да го потопиш, защото SONY го дават като предписание проверете капачетата преди потапяне. Искам да ти споделя според мен едното капаче не е било затворено, а що се отнася за водоустойчивостта аз съм със SONY Z2 и повреме на работа му спуках рамката на средата на предпазните капачета на две места - от горната страна (от страната на дисплея), от долната страна на капачетата рамката е цяла и като го подложа на натиск цепнатините се отварят. В следствие на това си помислих, че вече няма да е водоустойчив, но уви реших да рискувам и го потопих във вана за 5мин. Преди 10-тина дена и на всекии 3-4 дни го измивам с хладка вода. Резултата е че все още не е пропуснал вода за мое щастие. Ако си сигурен че капачетата са били добре затворени пиши във фейсбук на страницата на SONY "Sony Mobile BG" там могат да ти дадат отговор какво да направиш в твоя случай, но да знаеш те отговарят в рамките на два дни.
P.S. Пиши какво са ти отговорили, ако ги питаш, че и на мен ми е интересно тяхното мнение по въпроса.
P.S. Пиши какво са ти отговорили, ако ги питаш, че и на мен ми е интересно тяхното мнение по въпроса.
Здравей, аз имам същия проблем. Моят апарат е взет на 11.01.15 от Теленор. По време на разговор се чува фонов шум и когато съм на тихо място се чува осезателно и дразнещо. През външни слушалки звукът е нормален. Говорих със Сони център, посъветваха ме да чакам ъпдейта от 14.12.2014, който продължавам да си чакам... Четох във форуми в чужбина, проблемът е масов, от Сони не отговарят нищо. Сега чакам Лолипоп да видя ще промени ли нещо. Не ми се ще да нося телефон за 900 лева на сервиз още в началото. Глупавото е, че фирма с претенции и апарат за колосална сума е издънен в дребните детайли.
Re: Re: Re: Sony Xperia Z3
Момчета, да попитам, каква е разликата между Sony Xperia Z3 D6603 и D6653? И двата са едносимови. Двусимовата версия е D6633!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Sony Xperia Z3
[Quote]LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 13(700), 17(700), 20(800) - [B]D6603[/B][/Quote]
[Quote]LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 28(700), 40(2300) -[B] D6653[/B][/Quote]
Данни от GSM Arena
[Quote]LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 28(700), 40(2300) -[B] D6653[/B][/Quote]
Данни от GSM Arena