XA ULTRA от Теленор НИКОГА
-
- Регистриран: 16 фев 2016, 23:03
XA ULTRA от Теленор НИКОГА
това е безобразие
Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
Кое точно е безобразие?
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
Re: Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
безобразие е това че нов телефон с видими дефекти трети път отива на сервиз,като първите два казват че работи в норми
Re: Re: Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
А защо направо не ти дадат нов телефон, след като този е дефектен?
п.п. Отнеси въпроса до КРС, защото това е проблем от мобилен оператор. Ако беше от обикновен магазин, отиваш в КЗП.
п.п. Отнеси въпроса до КРС, защото това е проблем от мобилен оператор. Ако беше от обикновен магазин, отиваш в КЗП.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
Мобиле Сони Ериксън :D.
Re: Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
Пич, ти не си ли го изпускал?
-
Re: Re: Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
не предния път като идва от сервиз забелязах нещо като засъхнала храна,да кажем залепнала трохичка и с нокъта (нормална реакция)се опитах да го почистя с избутване,при което може да несъм усетил но се появи малка дупчица на стъклото в страни,то е леко извито.Точно на това място идея нямам как трябва да се удари или изпусне без целия дисплей да стане паяжина,а пък да имам егати ноктите зада го откъртя защото това е правилната дума.като дойде от ремонт ще го снимам,аз казвам в сервиза му се е случила случка и са гледали да замажат нещата
Re: Re: Re: Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
Обожавам гръмки имена на теми за дребни проблемчета.
Аз реших,че всичките от тази серия са дефектни в Теленор, което щеше да е много странно, а мислех да купувам баш него.
Аман от подвеждащи теми в тоя форум.
Аз реших,че всичките от тази серия са дефектни в Теленор, което щеше да е много странно, а мислех да купувам баш него.
Аман от подвеждащи теми в тоя форум.
-
Re: Re: Re: Re: Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
проблема не е дребен,първо един телефон ха ултра на третия ден даде дефект сменихаго,второ сменения телефон имаше вече дефект при пускането но казаха неможем да направим нищо освен да иде в сервиз и така до вчера за трети път,ако това е дребно проблемче ок,на мен не е а за Теленор ще го направя огромен.Както аз недавам фалшиви пари като плащам,така неща и фалшиви телефони.
Re: Re: Re: Re: XA ULTRA от Теленор НИКОГА
Ако е бил описан "без забележки" при предаването към сервиза трябвало е при приемането от твоя страна да напишеш в протокола , че има забележка.